Siirry sisältöön
Bravo klubi

Ainutlaatuisia elämyksiä

Liittymällä Bravo-klubiin olet mukana rakentamassa ooppera- ja balettitaiteen tulevaisuutta Suomessa. Klubilaisille on tarjolla ainutlaatuisia, vain heille räätälöityjä elämyksiä. Samalla, kun saat entistä syvällisempiä kulttuurielämyksiä, tuet sinulle rakkaita taidemuotoja.

Jäsenyydet kaudelle 2018–2019

bravo_klubi_tuhannen_taalan_paikka

Tuhannen taalan paikka

Nyt myynnissä 50 jäsenyyttä kaudelle 2018–2019.

Kauden ohjelma julkaistaan toukokuussa. Kysy lisää: bravo[at]opera.fi

Jäsenyyden vuosimaksu on 1000 euroa. Klubin tuotot ohjataan Suomen kansallisoopperan ja -baletin taiteellisen toiminnan tukemiseen.

Bravo-klubin edut

 • Bravo-klubin jäsenyys on henkilökohtainen. Jos jäsen on estynyt saapumaan klubitilaisuuksiin, hän voi antaa paikkansa ystävälleen, jos ilmoittaa siitä osoitteeseen bravo[at]opera.fi.
 • Klubilla on kolmesta neljään jäsentilaisuutta vuodessa. Tilaisuuksissa tavataan taiteilijoita ja päästään kuulemaan heidän ajatuksiaan taiteesta ja tulevista tuotannoista. Jäsentilaisuuksissa on myös mahdollisuus päästä kurkistamaan eri teosten harjoituksiin.
 • Jäsen voi halutessaan tuoda klubin tilaisuuksiin ilmaiseksi yhden tuntemansa nuoren oopperan ja baletin ystävän.
 • Jäsenillä on mahdollisuus päästä seuraamaan neljää valmistavaa pääharjoitusta vuodessa (kaksi oopperaa ja kaksi balettia). Näihin harjoituksiin jäsen voi halutessaan tuoda mukanaan myös yhden ystävänsä. Harjoitusten päivämäärät on kerrottu alempana tällä sivulla.
 • Jäseniä varten on varattu pieni kiintiö maksullisia lippuja (avec) ensi-iltoihin sekä Oopperan ja Baletin sisäisiin ensi-iltajuhliin, joissa on ainutlaatuinen tunnelma. Juhlissa on mahdollisuus kohdata taiteilijoita ja muita työryhmän jäseniä. Ensi-iltalippujen ja ensi-iltajuhlalippujen ostomahdollisuudet Bravo-klubin kiintiöstä syksyllä 2018*:

Madama Butterfly, ensi-ilta 26.1. (ostomahdollisuus 18.12.–5.1.)
Giselle, ensi-ilta 23.2. (ostomahdollisuus 15.–19.1.)
Trubaduuri, ensi-ilta 23.3. (ostoikkuna 12.–16.2.)
Les Nuits – Yölliset tunnit, ensi-ilta 4.5. (ostomahdollisuus 26.–30.3.)
The Many Sides of Measha, konsertti 30.5. (ostomahdollisuus 23.–27.4.)

Yhteydenotot: bravo[at]opera.fi

*Liput sekä ensi-iltoihin että ensi-iltajuhliin myydään yhteydenottojen mukaisessa järjestyksessä.

 • Kaikki ensi-iltalipun ostanet klubin jäsenet ovat tervetulleita ensi-iltaa edeltävään kutsuvierastilaisuuteen parvilämpiöön kello 18.15. Pyydämme saapumaan Bravo-klubin kutsuvieraspisteen kautta.
 • Kausikorttilainen: Ensi-iltatilaisuuksiin osallistuminen edellyttää sekä klubijäsenyyttä että pääsylippua ensi-iltaan. Jos sinulla on jokin muu kausikortti kuin ensi-iltasarja, näytöspäivän vaihto ensi-iltaan on mahdollista korvausta vastaan. Klubilaisena voit myös ostaa lisälippuja ensi-iltoihin. Huomattakoon kuitenkin, että ensi-iltalippujen ja ensi-iltajuhlien paikkamäärä on rajoitettu.
 • Jäsenille järjestetään kerran vuodessa yksi yhteinen kulissientakainen kierros.
 • Jäsenet saavat henkilökohtaista palvelua osoitteessa bravo[at]opera.fi.
 • Jäsenet saavat säännöllisesti tietoa klubin ajankohtaisista asioista, eduista ja tapahtumista antamaansa sähköpostiosoitteeseen.
 • Jäsenmaksu on 1 000 euroa vuodessa, ja jäsenyys on voimassa näytäntökauden ajan. Toimintaa on elokuusta toukokuulle. Mikäli liittyminen tapahtuu 1.1. tai sen jälkeen, maksu jäljellä olevasta näytäntökaudesta on 50%.
 • Klubitoiminnan tuotot ohjataan Suomen kansallisoopperan ja -baletin taiteellisen toiminnan tukemiseen.
Bravo klubi

Jäsenyys maksaa 1000 euroa vuodessa, ja toimintaa on näytäntökauden aikana elokuusta toukokuulle. Klubitoiminnan tuotot ohjataan Suomen kansallisoopperan ja -baletin taiteellisen toiminnan tukemiseen.

Kuinka liityn Bravo-klubiin?

Liity Bravo-klubiin lähettämällä sähköposti osoitteeseen bravo[at]opera.fi. Saat vahvistuksen liittymisestä sekä maksuohjeet. Klubimaksun voi maksaa joko laskulla tai korttimaksulla. Voit liittyä Bravo-klubiin myös Oopperatalon lipunmyyntipisteessä.

Bravo-klubilaiset saavat säännöllisesti tietoa klubin ajankohtaisista asioista, eduista ja tapahtumista antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Näet täältä, miten Suomen kansallisooppera ja -baletti käsittelee henkilötietoja.

Jäsentilaisuudet keväällä 2018

Balettioppilaitos

Balettioppilaitoksen kevätjuhla 16.5.

Bravo-klubilaiset pääsevät tutustumaan Balettioppilaitoksen toimintaan keskiviikkona 16.5. Tilaisuus alkaa kulissikierroksella Oopperatalossa klo 16.00. Balettioppilaitoksen rehtori Satu Ristlakki kertoo toiminnasta klo 17.00. Halukkailla on mahdollisuus ostaa liput (avec) kevätjuhlaan, joka alkaa klo 18.00. Kevätjuhlassa nähdään koulun oppilaita ja opiskelijoita aina nuorimmista ammattikoulutuksesta valmistuviin opiskelijoihin asti. Bravo-klubilaisia tulevat tervehtimään illan koreografeista muun muassa Jorma Uotinen ja Anu Sistonen. Ilmoittautumiset sekä ostoliput 26.4. mennessä osoitteeseen bravo@opera.fi

Maalaamo

Klubitilaisuus to 22.3.2018

Bravo-klubilaiset saivat kuulla ensimmäisinä ennen mediaa tulevan kauden 2018–2019 ohjelmistosta sekä tapaamaan Kansallisoopperan ja -baletin johtoa.

Klubilaiset pääsivät myös heitä varten suunnitellulle kierrokselle työpajoille, joissa on valmisteilla ensi kauden lavasteita ja pukuja.

Tunnelmia syksyn 2017 menneistä tapaamisista

Harjoitukset_näyttämö

Seuraa teoksen valmistumisprosessia päänäyttämöllä

Klubin jäsenillä on myös ainutlaatuinen mahdollisuus päästä seuraamaan neljää valmistavaa pääharjoitusta vuodessa. Valmistavat pääharjoitukset pidetään päänäyttämöllä noin kymmenen päivää ennen ensimmäistä esitystä. Näissä harjoituksissa ohjaaja ja koreografi sekä työryhmän jäsenet muokkaavat vielä teosta esityskuntoon. Kohtauksia otetaan uusiksi ja toistetaan. Musiikki kuullaan joko nauhalta tai harjoituspianistin soittamana.

Valmistaviin pääharjoituksiin voit tuoda mukanasi ystävän, joka ei vielä kuulu Bravo-klubiin.

Harjoitusten päivämäärät:

Kevätkausi 2018
Don Quijote 19.3. klo 18.30–21.30
Così fan tutte 9.4. klo 18–22 tai 10.4. klo 11–14.30

Ilmoittautumiset viimeistään kahta päivää aikaisemmin osoitteeseen bravo[at]opera.fi. Ilmoitathan myös mahdollisen ystäväsi nimen.

orkesteri

Bravo-klubi tarjoaa lumoavia hetkiä – tauon arjesta ja aikaa itselle.

Kysy lisää:

bravo[at]opera.fi

Bravo-klubissa sinua palvelevat sidosryhmäpäällikkö Heidi Almi ja varainhankintapäällikkö Heidi Lehmuskumpu.

**Muutokset ohjelmaan mahdollisia.