Siirry sisältöön

Tiedotteet

Oopperan ja Baletin lehdistötiedotteet ovat luettavissa uutishuoneessa.

Lehdistön edustajana voit tilata tiedotteet sähköpostiisi rekisteröitymällä mediapankkimme rekisteröitymislomakkeella.

Myös muuttuneet yhteystiedot voi ilmoittaa rekisteröitymislomakkeella; mainitse kentässä ”kuvien käyttötarkoitus”, että kyseessä on yhteystietojen muutos.

Lehdistökuvat

Oopperan ja Baletin mediapankin kuvat ovat lehdistön vapaasti käytettävissä Kansallisoopperaa koskevien juttujen yhteydessä. Voit tilata tunnukset mediapankkiin rekisteröitymällä.

Myönnämme mediapankin tunnuksia vain lehdistön edustajille. Mikäli tarvitset kuvia esimerkiksi ryhmämatkanjärjestäjänä, pyydämme tiedustelemaan tarvittavaa materiaalia ryhmämyynnistämme lippuja varatessa. Huomaathan, että rekisteröintien käsittely saattaa viedä noin 1–3 työpäivää. Kiireellisissä tapauksissa otathan yhteyttä Oopperan ja Baletin viestintään.

Myös muuttuneet yhteystiedot voi ilmoittaa rekisteröitymislomakkeella; mainitse kentässä ”kuvien käyttötarkoitus”, että kyseessä on yhteystietojen muutos

Haastattelupyynnöt

Oopperan ja Baletin taiteilijoiden ja muun henkilökunnan haastattelupyynnöt pyydetään osoittamaan Oopperan ja Baletin viestintään. Välitämme pyynnöt eteenpäin ja hoidamme tarvittaessa kulku- ja kuvausluvat toimittajille ja kuvaajille.

Lehdistöliput

Oopperasta ja Baletista juttua tekevät toimittajat ja kriitikot voivat tiedustella lehdistölippua esitykseen Oopperan ja Baletin viestinnästä.

Muut median edustajat voivat ostaa esityksiin lippuja lehdistöalennuksella viikkoa ennen esitystä, mikäli esitys ei ole loppuunvarattu. Alennus myönnetään teos- ja esityskohtaisesti, ja se ei koske peruutuspaikkoja. Lehdistöalennus myönnetään Oopperan lipunmyynnissä esitettäessä Journalistiliiton jäsenkortti tai työnantajan tosite työskentelystä lehdistötehtävissä.

Vuosikertomus

Suomen kansallisoopperan ja -baletin vuosikertomus on julkaistu verkossa pdf-muodossa. Voit tilata painetun vuosikertomuksen Oopperan ja Baletin viestinnästä.

Me palvelemme teitä

Viestintäpäällikkö Katja Jokinen (09) 4030 2322

Viestintäsuunnittelija Petra Rönkä 050 413 2421
– oopperatuotantojen tiedotus

Viestintäsuunnittelija Jussi Iltanen (09) 4030 2223, 050 307 1105
– balettituotantojen ja balettioppilaitoksen tiedotus

Digitaalisen viestinnän asiantuntija Emilia Vähätalo 040 832 1611
– verkkopalvelun päätoimittaja

Viestintäsuunnittelija Tuike Lehko 050 439 2710

Päädramaturgi Juhani Koivisto (09) 4030 2215, 040 508 9896
– oopperan historia ja taustatutkimus

press[at]opera.fi, etunimi.sukunimi[at]opera.fi