Siirry sisältöön
Kokonaiskesto 1 h 55 min
1 väliaika
2 esitystä
25.5.2019 – 26.5.2019
Tien päällä
Tampere-talo

Kansallisbaletti vierailee Tampere-talossa

Nauti aimo annos klassisen baletin ja nykytanssin parhaita paloja sekä iki-ihana koko perheen tanssiteos Muumipeikko ja taikurin hattu yhdellä kertaa. Kansallisbaletti tuo Tampere-taloon ainutkertaisen gaalaesityksen, jossa ikimuistoisia numeroita tulkitsevat huipputanssijat. Gaalaillassa nähdään myös kokonaisuudessaan suuren suosion saavuttanut Kenneth Greven Muumi-baletti. Tampere-talon esitykset päättävät juhlavasti Kansallisbaletin kevätkauden.

#FNBtour #baletintähtihetkiä

Muumipeikko ja Taikurin hattu_photo Saara Salmi

Muumipeikko ja taikurin hattu

Hittibaleteistaan tunnettujen koreografi Kenneth Greven ja säveltäjä Tuomas Kantelisen Muumipeikko ja taikurin hattu aloittaa Kansallisbaletin tähtihetket Tamperella. Japanin, Helsingin ja Oulun loppuunmyydyt katsomot hurmannut teos seuraa tuttua tarinaa salaperäisestä taikurin hatusta.

Tove Janssonin romaaniin Taikurin hattu pohjautuva baletti vie katsojat Muumilaaksoon, jossa oudon hatun ilmaantuminen aiheuttaa kummallisia asioita. Muumiperheen mukana tarinassa nähdään mm. Nipsu, Nuuskamuikkunen, Niiskuneiti, Pikku Myy ja Mörkö.

Esitysoikeudet: Agency North Ltd ja Moomin Characters Ltd
Muumihahmot: © Moomin Characters

Kansallisbaletti kylässä

Juhlagaalan ohjelmassa klassista balettia ja nykytanssia

Kansallisbaletin tähtihetket jatkuu juhlagaalalla, jonka ohjelmassa nähdään monipuolinen kattaus klassista balettia ja nykytanssiohjelmistoa. Luvassa on katkelmia klassisista baleteista, kuten Javier Torresin Prinsessa Ruususesta, Alexei Ratmanskyn Anna Kareninasta ja Kenneth Greven Lumikuningattaresta. Mukana gaalassa on myös kiinnostavaa uuden polven nykytanssia, joka on tehty vartavasten balettitanssijoille.

Esitykset ja liput

1 h 55 min
1 väliaika
2 esitystä
25.5.2019 – 26.5.2019
Tien päällä
Tampere-talo
la 25.5.2019
klo 18:00
su 26.5.2019
klo 14:00

Liput 25-52 euroa, Tampere-talon lipunmyynti ja Lippupiste.