Siirry sisältöön
Kokonaiskesto 1 h
ei väliaikaa
1 esitys
20.9.2019
Konsertit
Päänäyttämö
vapaa pääsy

Nuoret muusikot oopperaorkesterin vieraina

Mestarien messissä

Mestarien messissä -konsertissa nuoret muusikon alut pääkaupunkiseudun musiikkioppilaitoksista musisoivat yhtenä suurena orkesterina Kansallisoopperan orkesterin rinnalla. Mukana on opiskelijoita Länsi-Helsingin musiikkiopistosta, Helsingin Konservatoriosta, Kirkkonummen musiikkiopistosta ja  Espoon Musikinstitutet Kungsvägenistä. Luvassa on soittamisen riemua ja taatusti keskittyneitä ilmeitä!

Konsertin johtaa Anna-Maria Helsing, ja solisteina vierailevat mezzosopraano Elli Vallinoja ja baritoni Olli Tuovinen.

Uskon vahvasti esimerkin voimaan ja siksi olen hyvin iloinen, että meillä orkesterilaisilla on taas mahdollisuus näyttää innostuneille nuorille muusikoille, kuinka me Oopperalla valmistelemme monipuolisen ja melkoisen haastavan konserttiohjelman siihen pisteeseen, että meillä on tarjota yleisöllemme mukaansatempaava ja laadukas esitys.

Jukka Merjanen, Suomen kansallisoopperan orkesterin 1. konserttimestari

Tunnelmia harjoituksista

Tekijät

Rooleissa

Esitykset ja liput

1 h
ei väliaikaa
1 esitys
20.9.2019
Konsertit
Päänäyttämö
vapaa pääsy

Tilaa tarjoilut esityksen yhteyteen

Afternoon Tea

Kauden makeat ja suolaiset

Mitä saisi olla? Valitse kauden monipuolisesta menusta omat suosikkisi. Herkkujen lisääminen ostoskoriin sujuu uudessa verkkokaupassamme näppärästi lippujen oston yhteydessä.

Oopperaravintolan tarjoiluista pääset nauttimaan sekä ennen esitystä että väliajalla. Kun tilaat tarjoilut ennakkoon, vältät jonotuksen.

Huomioithan, että verkkokaupassa tehdyille tilauksille emme voi taata tiettyä pöytää. Saatamme kattaa useamman seurueen samaan pöytään. Pöytä voi olla myös pystypöytä, jonka ääressä tarjoiluista nautitaan seisten.