Siirry sisältöön
Kokonaiskesto 1 h
ei väliaikaa
1 esitys
23.10.2019
Konsertit
Päänäyttämö
liput
38-69 €
Esityskieli latina
Tekstitys suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Antiikin tragedia konserttina

Kuningas Oidipus yrittää välttää hänelle määrätyn kohtalon, mutta kukaan ei voi paeta osaansa. Igor Stravinskyn ja antiikin tragedian kohtaaminen tuotti yhden lajinsa vaikuttavimmista teoksista.

Stravinsky oli 1920-luvulla jättänyt taakseen värikkäät ja äänekkäät baletit ja pyrki uudenlaiseen selkeyteen. Tuloksena oli jylhä ja komeasti soiva Oedipus Rex, jota on esitetty sekä oratoriona että oopperana. Suomessa tätä mestariteosta on kuultu verrattain harvoin. Kansallisoopperassa se toteutettiin edellisen kerran vuonna 1963. Syksyllä 2019 teos kuullaan huippusolistien, Oopperan orkesterin ja mieskuoron tulkitsemana.

Suosittelemme konserttia yli 9-vuotiaille kuulijoille.

#oedipusrex

Tekijät

Musiikki
Igor Stravinsky

Rooleissa

Esitykset ja liput

1 h
ei väliaikaa
1 esitys
23.10.2019
Konsertit
Päänäyttämö
liput
38-69 €
Esityskieli latina
Tekstitys suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi
ke 23.10.2019
klo 19:00
Päänäyttämö
myynnissä

Kun ostat yksittäiset liput kauden 2019–2020 esityksiin verkkokaupasta 15.6. mennessä, saat 10% alennusta. Alennus koskee vain perushintaisia lippuja (ei H-hintaluokkaa) päänäyttämön esityksissä. Alennus ei koske vierailuesityksiä. Kauden 2019–2020 tarjoilutuotteet tulevat myyntiin myöhemmin huhtikuussa.

Tilaa tarjoilut esityksen yhteyteen

Afternoon Tea

Kauden makeat ja suolaiset

Mitä saisi olla? Valitse kauden monipuolisesta menusta omat suosikkisi. Herkkujen lisääminen ostoskoriin sujuu uudessa verkkokaupassamme näppärästi lippujen oston yhteydessä. Kauden 2019–2020 tarjoilutuotteet tulevat myyntiin myöhemmin huhtikuussa.

Oopperaravintolan tarjoiluista pääset nauttimaan sekä ennen esitystä että väliajalla. Kun tilaat tarjoilut ennakkoon, vältät jonotuksen.

Huomioithan, että verkkokaupassa tehdyille tilauksille emme voi taata tiettyä pöytää. Saatamme kattaa useamman seurueen samaan pöytään. Pöytä voi olla myös pystypöytä, jonka ääressä tarjoiluista nautitaan seisten.