Siirry sisältöön
Kokonaiskesto 1 h 30 min
Tien päällä
Vierailunäyttämö
ilmoittautuminen
So You THink You Can Muuv

Street-tanssia ja balettia ammattilaisten kanssa

Vauhdikkaat työpajat innostavat 5.-9.-luokkalaisia tanssimaan ja luomaan omia koreografioita ammattitanssijoiden kanssa.

Klassista balettia ja street-lajeja yhdistävästä esityksestä ja pienryhmätyöskentelystä muodostuva kokonaisuus tuo tanssin luontevaksi osaksi koulupäivää.

Hakuaika kevään 2023 työpajoihin alkaa tammikuussa.

Koko Suomi liikkeelle

Nuoret tarvitsevat motivaatiota liikkuakseen. Jotta motivaatio voi syntyä, tarvitaan inspiraatio. So You Think You Can Muuv? -tanssityöpajat toimivat nuorten inspiraationa. Ammattitanssijat näyttävät esimerkillään kuinka hauskaa ja helppoa liikkuminen voi olla. Tanssiesitys ja kannustava ote nuorten omaan liikkumiseen ovat työpajan lähtökohdat. Kaikki liike on tanssia, ja kaikilla on lupa liikkua. Jokaisen idea on arvokas.

So You Think You Can Muuv? -tanssityöpajat tukevat koululaisten omaehtoista ja ennakkoluulotonta liikkumista.

Tanssityöpajamme tukee oppilaiden hyvinvointia, fyysistä, sosiaalista ja psyykkistä toimintakykyä sekä myönteistä suhtautumista omaan kehoon. Tanssityöpajassamme oppilaille syntyvä usein hyvin positiivinen kokemus on tärkeä liikunnallisen elämäntavan tukemisessa tai synnyttämisessä. Jokainen oppilas voi toteuttaa itseään ja liikkeitä oman lähtötasonsa, taitotasonsa sekä halunsa mukaisesti.

Tutustu työpajojen ohjelmaan

So You Think You Can Muuv? työpaja
So You THink You Can Muuv

Opettajien palautteita  työpajasta

”Ennakkoluulot karisivat monelta pojalta. Liikkuminen oli ’kivaa’. Oli hienoa, kun tuli työpaja joka toimi kunnolla ja saimme kaikki nauttia valmiista jutusta.”

”Jopa sellaiset murrosikäiset pojat liikkuivat, joita on muuten haastavaa saada liikkeelle.”

”Suuri osa oli hyvin innokkaasti mukana, motivaatiota lisäsi se, että he pääsivät vaikuttamaan esitykseen omien ideoidensa kautta.”

”Tällaista ei meillä ollut ennen koettu.”

”Ryhmän ryhmähenki parani entisestään, koska kaikki osallistuvat rohkeasti ja moni yllätti toiset tanssimalla rohkeasti mukana.”

Kevään 2023 työpajat kouluille

So You Think You Can Muuv? -työpajat on suunnattu koululuokille 5.-9. Työpajoja järjestetään pääkaupunkiseudulla ja vaihtelevasti muilla paikkakunnilla. Työpaja kestää n. 1 h 15 min. Työpaja järjestetään koulun liikuntasalissa ja alkaa yleensä 9.00. Työpajan alussa on tanssiesitys (10 min), jota katsomaan ovat tervetulleita kaikki koulun oppilaat ja henkilökunta.

Hakuaika kevään 2023 työpajoihin alkaa tammikuussa.

Työpajat alkavat kouluilla aamuisin klo 9.00.

Mukaan pääsevät koulut valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sellaiset koulut, alueet ja kaupungit, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet työpajaan, ovat etusijalla.

Lisätietoja antaa Sonja Lipponen, sonja.lipponen[at]opera.fi, p. 050 430 8093.

#muuv

Ota Muuv-koreografia haltuun videolta

Työryhmä

Suomen kansallisbaletti ja Ballet Finland yhteistyössä

Koreografia
Ville Valkonen

Musiikki
Petri Alanko

So You Think You Can Muuv

”Tarvitsemme liikuntaa, sillä kehomme on tehty sitä varten.”

– Mr. Muuv, Kenneth Greve