Siirry sisältöön
Kokonaiskesto 30 min
136 esitystä
29.1.2019 – 6.3.2020
Maksuttomat
Alminsalin lämpiö
ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Kevät 2019

Ilmoittautuminen kevään 2019 taidetuokioihin alkoi  8.1. 2019.

ti 29.1.- pe 1.2. (0–9 kk)

ti 26.2.- pe 1.3. (10–18 kk)

ti 2.4.-pe 5.4. (0–9 kk)

ke 24.4.-ma 29.4. (10–18 kk) Ilmoittaudu tästä

 

Tuokiot ovat klo 10.00, 11.30, 13.00 ja 14.30. Taidetuokion kesto 30 min.

Kevään taidetuokioiden teemana on Pieni Merenneito.

Huomioithan, että yksi henkilö voi ilmoittaa itsensä ja vauvansa lisäksi lisäksi toisen aikuinen+vauva -parin. Huomioithan, että jokaisella osallistujalla tulee olla oma sähköpostiosoite, jonne vahvistus lähetetään.  Mikäli tuokiot ovat täynnä voit ilmoittautua jonoon. Paikka vapautuu jonossa seuraavalle, mikäli joku peruu osallistumisensa. Mikäli tuokiot ovat täynnä, varattua paikkaa ei voi enää vaihtaa toiseen.

Kysymyksissä ota yhteyttä vauvat@opera.fi tai Sonja Lipponen: 050 430 8093.

 

Huomioithan, että tuokioihin ei oteta mukaan isompia sisaruksia tai muita perheenjäseniä.

Vauvojen taidetuokiot jatkuvat syksyllä 2019. Ilmoittautuminen syksyn taidetuokioihin alkaa 13.8. klo 9 tällä sivulla. Syksyn taidetuokioiden teemana on baletin suurhitti Lumikuningatar. 

Vauvojen taidetuokio

Taidemaistiaisia pienille ja isoille

Vauvojen taidetuokiot tarjoavat lempeän virkistyshetken oopperan ja baletin maailmassa vauvoille ja vanhemmille. Tuokioissa lauletaan, leikitään, liikutaan, kuunnellaan ja katsellaan – ennakkotaitoja ei tarvita. Taidetuokioiden teema, eli musiikki ja sisältö, liittyvät päänäyttämöllä esitettävään balettiin. Teema vaihtuu keväisin ja syksyisin. Maksuttomat puolen tunnin tuokiot on suunnattu sylivauvoille (0-9 kk) tai konttaaville vauvoille (10-18 kk). Jokaisen vauvan mukana tulee olla yksi aikuinen.

Pieni merenneito; Tiina Myllymäki, Sergei Popov

Kevään taidetuokioiden teemana Pieni merenneito

Vauvojen taidetuokiossa tutustutaan Oopperan ja Baletin ohjelmistossa olevaan teokseen perheen pienimpien näkökulmasta. Keväällä 2019 tuokioiden teemana on upea Pieni merenneito -baletti. Tuokiossa nautitaan teoksen ihanasta musiikista ja sukelletaan sen teemoihin vauvoille sopivalla tavalla.

Saapuminen taidetuokioon

Taidetuokio (30 min) pidetään Alminsalin lämpiössä. Sisäänkäynti tapahtuu Töölönlahden puoleisista ovista.

Käytännön asioita

Alminsalin yhteydessä on tilavat ja esteettömät wc-tilat, ei kuitenkaan varsinaista lastenhoitohuonetta. Lämpiöstä löytyy mikroaaltouuni.

Haluamme tarjota asiakkaillemme tunnelmallisen tuokion, joten Vauvojen taidetuokioihin otetaan vauvan kanssa vain yksi aikuinen, joten muita perheenjäseniä, ystäviä tai tuttavia ei oteta ns. yleisöksi seuraamaan tuokioita.

#vauvojentaidetuokio

Vauvojen taidetuokio

”Upea ja elämyksellinen hetki sekä lapselle että äidille. Yleistunnelma on rauhallinen. Rekvisiitta, soittajat ja balettitanssija toivat runsaasti lisäarvoa.”

asiakaspalaute