Skip to content

Oopperan kummituksen ja Symphonic Suites -konserttien poikkeavat myyntiehdot

Oopperan kummituksen ja Symphonic Suites -konsertin lippujen myyntiehdot ja alennukset poikkeavat Kansallisoopperan ja -baletin myyntiehdoista.

Musikaali ja konsertti toteutetaan yhteistyössä The Really Useful Groupin kanssa.

Lippujen Vaihtaminen

Oopperan kummituksen ja Symphonic Suites -konsertin lippuja ei voi palauttaa. Liput voi vaihtaa ainoastaan toiseen Oopperan kummituksen tai Symphonic Suites -konsertin esitykseen viimeistään 24 tuntia ennen alkuperäisen esityksen alkamisaikaa. Liput vaihdetaan soittamalla asiakaspalveluumme tai vierailemalla asiakaspalvelupisteellämme Töölönlahdella. Vaihtoja ei voi tehdä sähköpostitse tai verkkokaupan asiakastilillä. Ryhmävarauksissa (20 lippua tai enemmän) vaihto-oikeutta ei ole.

Lipun voi vaihtaa vain samanhintaiseen tai kalliimpaan lippuun. Hinnan erotus peritään muutoksen yhteydessä.

Alennukset

Alennukset myönnetään päänäyttämön esitysten perushinnoista ja alennukset pyöristetään lähimpään euroon. Alennukseen oikeuttava kortti tai muu todiste on esitettävä pyydettäessä, kun saavut esitykseen.

Huomioithan, että edullisimman hintaluokan (H) lippuja kolmannella parvella voi ostaa korkeintaan 2 kappaletta/asiakas.

Ryhmät: alennus vähintään 20 hengen ryhmälle 10% / lippu. Ryhmäalennus ei koske Symphonic Suites -konsertteja. Kun ostat kerralla vähintään 21 ryhmälippua, saat lisäksi yhden maksuttoman lipun. Alennus on saatavilla vain esityksissä maanantaista torstaihin. Alennus on voimassa vain permannolla ja 1.  parvella (A, B, C ja D1 hintaryhmät). Ryhmäliput ovat myynnissä ja varattavissa ainoastaan Oopperan ja Baletin asiakaspalvelussa. Ryhmäliput on mahdollista lunastaa myös Stockmannilta. Stockmann perii palvelumaksua 1,5 e/lippu.

Huomioithan, että ryhmälipuilla (yli 20 lippua) lunastusaikaa on enintään yksi kuukausi varauspäivästä. 

Nuoriso: alennus 20 % lipun hinnasta 20-vuotiaille ja sitä nuoremmille. Alennus on saatavilla kaikkiin esityksiin. Alennus on voimassa rajatuilla paikoilla permannolla sekä 1. ja 2. parvella (hintaryhmät A-E).

Opiskelijat: alennus 20 % lipun hinnasta. Alennus on saatavilla vain esityksissä maanantaista perjantaihin sekä lauantain päivänäytöksiin (alkamisaika klo. 14). Alennus on voimassa rajatuilla paikoilla permannolla sekä 1. ja 2. parvella (hintaryhmät A-E).

Eläkeläiset: alennus 5 % lipun hinnasta. Alennus on saatavilla vain esityksissä maanantaista torstaihin sekä lauantain päivänäytöksiin (alkamisaika klo. 14). Alennus on voimassa vain permannolla ja 1. parvella (A, B, C ja D1 hintaryhmät).

Esteettömät paikat ja esteettömän saattajan liput: alennus 50 % lipun hinnasta. Esteettömän saattajan lippu 30 euroa. Esteettömät paikat sijaitsevat 1. ja 2. parven oikean puoleisessa aitioissa. EU-vammaiskortilla ei ole mahdollista saada esityksiin ilmaista lippua. Esteettömät paikat ja esteettömän saattajan liput ovat varattavissa ainoastaan Oopperan ja Baletin asiakaspalvelussa. Liput on mahdollista lunastaa Stockmannilta tai verkkokaupasta.

Palvelumaksut

Oopperan kummituksen ja Symphonic Suites -konserttien lippuja on myynnissä staging.oopperabaletti.fi -verkkokaupassa, Oopperan ja Baletin lipunmyynnissä sekä Stockmann-tavarataloissa. Liput ovat samanhintaisia verkkokaupassa sekä Oopperan ja Baletin lipunmyynnissä. Stockmannin myyntipisteissä peritään palvelumaksua 1,5 e/lippu.

Ryhmien ennakkovarauksista peritään 10 euron palvelumaksu/varaus, mikä veloitetaan heti kun varaus vahvistetaan.

Tutustu lippujen toimitustapoihin ja -maksuihin.

Ohjelmistomuutostapaukset ja force majeure -tilanteet

Ohjelmistonmuutostapauksissa, tai jos näytäntö perutaan ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure), lipun hinta palautetaan pääsylippua vastaan asiakastilin saldoksi. Palvelu- tai toimitusmaksuja ei palauteta. Mikäli haluat hyvityksen muulla tavoin, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme kuukauden sisällä muutoksesta tai perumisesta. Ooppera ja Baletti ei vastaa muista kuluista.