Siirry sisältöön

KORONAVIRUSPANDEMIAN AIHEUTTAMASTA POIKKEUKSELLISESTA TILANTEESTA JOHTUEN PIDÄTÄMME OIKEUDEN MUUTOKSIIN. TUTUSTU AJANTASAISIIN TURVALLISUUSKÄYTÄNTÖIHIN. (MYYNTIEHDOT PÄIVITETTY 3.12.2021)

Oopperatalossa on käytössä koronapassi. Se on edellytys sisäänpääsylle talon esityksiin ja tapahtumiin kaikille 16 vuotta täyttäneille. Jos olet estynyt saapumasta esitykseen koronapassista johtuen, voit peruuttaa Oopperan kummituksen liput ja tarjoilut kirjautumalla omalle asiakastilillesi tai puhelimitse viimeistään 48 tuntia ennen esitystä. Lue lisää turvallisuuskäytännöistämme.

Oopperan kummituksen ja Love Never Dies -konsertin lippujen myyntiehdot ja alennukset poikkeavat Kansallisoopperan ja -baletin myyntiehdoista.

Musikaali ja konsertti toteutetaan yhteistyössä The Really Useful Groupin kanssa.

Huomioithan että Oopperan kummituksen ja Love Never Dies -konsertin lippuja ei voi palauttaa. Liput voi vaihtaa ainoastaan toiseen Oopperan kummituksen tai Love Never Dies -konsertin esitykseen viimeistään 48 tuntia ennen alkuperäisen esityksen alkamisaikaa. Liput vaihdetaan soittamalla asiakaspalveluumme tai vierailemalla asiakaspalvelupisteellämme Töölönlahdella. Vaihtoja ei voi tehdä sähköpostitse. Vaihdosta perimme 5e palvelumaksun/lippu. Ryhmävarauksissa (10 lippua tai enemmän) vaihto-oikeutta ei ole.

Jos vaihdat kalliimpaan lippuun, hinnan erotus peritään muutoksen yhteydessä. Erotusta halvempaan lippuun ei hyvitetä.

Alennukset

Alennukset myönnetään päänäyttämön esitysten perushinnoista ja alennukset pyöristetään lähimpään euroon.

Ryhmät: alennus vähintään 20 hengen ryhmälle 10%/lippu. Ryhmäalennus ei koske Love Never Dies -konsertteja. Kun ostat kerralla vähintään 20 perushintaista lippua, saat lisäksi yhden maksuttoman lipun. Ryhmäliput ovat myynnissä ja varattavissa ainoastaan Oopperan ja Baletin asiakaspalvelussa. Ryhmäliput on mahdollista lunastaa Stockmannilta tai verkkokaupasta, mikäli lippuja on alle 20. Alennus on saatavilla vain esityksissä maanantaista torstaihin. Alennus on voimassa vain permannolla ja 1.  parvella.

Nuoriso: alennus 20% lipun hinnasta alle 20-vuotiaille. Alennus on saatavilla vain esityksissä maanantaista torstaihin sekä lauantain päivänäytöksiin. Alennus on voimassa rajatuilla paikoilla permannolla sekä 1. ja 2. parvella.

Opiskelijat: alennus 20% lipun hinnasta. Alennus on saatavilla vain esityksissä maanantaista torstaihin sekä lauantain päivänäytöksiin. Alennus on voimassa rajatuilla paikoilla permannolla sekä 1. ja 2. parvella.

Eläkeläiset: alennus 5% lipun hinnasta. Alennus on saatavilla vain esityksissä maanantaista torstaihin sekä lauantain päivänäytöksiin. Alennus on voimassa vain permannolla ja 1.  parvella.

Tiedustelut esteettömän ja esteettömän saattajan lipuista asiakaspalvelusta.

Alennukseen oikeuttava kortti tai muu todiste on esitettävä pyydettäessä, kun saavut esitykseen.

Huomioithan, että yksittäisillä lipuilla on lunastusaikaa enintään 2 viikkoa varauspäivästä, ja ryhmälipuilla (yli 10 lippua) lunastusaikaa on enintään yksi kuukausi varauspäivästä. Edullisimman hintaluokan (H) liput kolmannella parvella eivät ole varattavissa, ja niitä voi ostaa korkeintaan 2 kappaletta/asiakas.

Palvelumaksut

Oopperan kummituksen ja Love Never Dies -konserttien lippuja on myynnissä staging.oopperabaletti.fi -verkkokaupassa, Oopperan ja Baletin lipunmyynnissä sekä Stockmann-tavarataloissa. Liput ovat samanhintaisia verkkokaupassa sekä Oopperan ja Baletin lipunmyynnissä. Stockmannin myyntipisteissä peritään palvelumaksua 1,5e/lippu.

Lippujen varausmaksu on 5e/varaus ja se veloitetaan lippuja lunastettaessa. Ryhmien ennakkovarauksista peritään 10 euron palvelumaksu/varaus, mikä veloitetaan heti kun varaus vahvistetaan.

Oopperan kummituksen ja Love Never Dies -konserttien lipuissa ei ole palautusoikeutta. Ohjelmistonmuutostapauksissa, tai jos näytäntö perutaan ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure), lipun hinta palautetaan pääsylippua vastaan asiakastilin saldoksi. Palvelu- tai toimitusmaksuja ei palauteta. Mikäli haluat hyvityksen muulla tavoin, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme kuukauden sisällä muutoksesta tai perumisesta. Ooppera ja Baletti ei vastaa muista kuluista.

Tutustu lippujen toimitustapoihin ja -maksuihin.