Siirry sisältöön

Lataa sovellus

Opera&Ballet-mobiilisovellus tekee ystäviemme elämästä helpompaa. Voit tutustua ohjelmistoon, tehdä ostoksia sekä nauttia Stage24-palvelusta missä ikinä oletkin. Kiteytimme applikaation parhaat ominaisuudet tälle sivulle. Toivottavasti koet ne yhtä kätevinä kuin me ja lataat sovelluksen puhelimeesi.

Opera&Ballet_appstoreOpera&Ballet_googleplay

Sovellukseen kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin verkkokauppaamme

Hankit liput helposti, sillä sovellus on aina napin painalluksen päässä. Liput pysyvät tallessa sovelluksessa ja voit jakaa ne käden käänteessä myös muulle seurueelle.

Pysyt paremmin kartalla. Sovellus tuo ajankohtaiset viestit ja tiedot suoraan puhelimeesi.

Baletti_mobiilisovellus_tarjoilut

Vältät jonot. Sovelluksen käyttäjänä voit tilata väliaikatarjoilut päälämpiön Juha-päädyn noutopisteelle jopa esityksen alkuun asti.

Noutopistetilauksen voi tehdä ainoastaan Opera&Ballet-sovelluksen kautta. Noutopistevalikoima sisältää vain Oopperaravintolan suosituimpia tuotteita, joten valikoima on tavanomaista tilausta suppeampi. Sovellukseen kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin verkkokauppaamme.

HUOM! Keväällä 2021 noutopistetilauksia ei voi tehdä. Tilaa tarjoilut ennen esitystä täältä

Ooppera_Baletti_mobiilisovellus

Katsot, kuuntelet ja luet sisältöjä. Stage24 löytyy myös sovelluksestamme ja tuo muun muassa esitystallenteet ja teosesittelyt käden ulottuvillesi missä ja milloin vain.

 

Lataa sovellus

Opera&Ballet-mobiilisovellus

Opera&Ballet_appstoreOpera&Ballet_googleplay

”Sovelluksenne on, se todettakoon,
yksi parhaista ellei jopa parhain, johon olen törmännyt.
Hienoa työtä.”

– käyttäjäpalaute