Siirry sisältöön

Kevät 2021: tilaa tarjoilut aina etukäteen

Koronapandemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa huolehdimme yleisön ja työntekijöiden turvallisuudesta. Varmistaaksemme riittävät turvavälit myös lämpiötiloissa, kaikki tarjoilut katetaan valmiiksi nimetyille pöytäpaikoille. Teethän tilauksen hyvissä ajoin etukäteen verkkokaupasta, puhelimitse, asiakaspalvelupisteeltä tai mobiilisovelluksesta.

Esitysten aikana lämpiöiden myyntipisteillä on pieni valikoima tarjoilutuotteita, jotka nekin tulee nauttia pöytäpaikan ääressä. Pöytäpaikkoja on varattu jokaiselle katsojalle.

Oopperatalon ovet avataan 1,5 tuntia ennen esityksen alkua. Ennakkokattaukset katetaan pöytiin tuntia ennen esityksen alkua. Myös myyntitiskit avataan tuntia ennen esitystä. Huomaathan, että päälämpiön viinilounge on toistaiseksi suljettu. 

Ethän tule sairaana esitykseen! Voit perua lippusi ja tarjoilusi vielä seitsemän tuntia ennen esityksen alkua.

Tilaa tarjoilut verkkokaupasta

Oopperaravintoloiden pöytäkartta

Kumppanimme ravintolapalveluissa on Kanresta.

Asiakaspalvelu apunasi

Afternoon Tea

Soita ja tilaa

(09) 4030 2213 (pvm/mpm)
ma–pe 10–17

Puhelimitse tarjoilutilaukset (5 €/tilaus) ma–pe oleviin esityksiin voi tehdä vielä samana päivänä klo 16 mennessä. Lauantaiesityksiin puhelintilaukset tulee tehdä perjantaina klo 16 mennessä. Tuotteet veloitetaan puhelun aikana luottokortilta.

Alfonsin aulassa sijaitsevalta asiakaspalvelupisteeltä (Töölönlahden puoleinen sisäänkäynti) vapaita pöytäpaikkoja voi tiedustella myös tuntia ennen esityksen alkua.

Hyvä tietää ennen kuin tilaat

  • Verkkokaupasta voit tilata tarjoilut 1–20 hengelle. Yli 20 hengen ryhmiä palvelemme sähköpostitse oopperamyynti[at]kanresta.fi.
  • Myynti verkkokaupassa päättyy viimeistään 24 h ennen esitystä. Erityisesti ensi-illoissa ja matienanäytöksissä pöytäpaikat myydään usein loppuun jo hyvissä ajoin ennen esitystä.
  • Oopperan ja Baletin mobiilisovelluksen käyttäjänä voit tilata väliaikatarjoilut myös helposti puhelimellasi. Lataa sovellus Apple Storesta tai Google Play -kaupasta.
  • Pöytänumero ja pöytäsi sijainti: Saat tiedon sähköpostilla esityspäivänä viimeistään muutamaa tuntia ennen esityksen alkua. Pöytänumero lähetetään myös Opera&Ballet-mobiilisovellukseen. Huomioithan, että verkkokaupassa tehdyille tilauksille emme voi taata tiettyä pöytää. Saatamme kattaa useamman seurueen samaan pöytään. Pöytä voi olla myös pystypöytä, jonka ääressä tarjoiluista nautitaan seisten.
  • Vapaita pöytäpaikkoja voit tiedustella myös puhelimitse. Puhelimitse tarjoilutilaukset ma–pe oleviin esityksiin voi tehdä vielä samana päivänä klo 16 mennessä. Lauantaiesityksiin puhelintilaukset tulee tehdä perjantaina klo 16 mennessä. Tarjoilujen tilaus puhelimitse 5 €/tilaus.
  • Saman illan esitykseen voit tiedustella vapaita pöytiä tuntia ennen esityksen alkua Töölönlahden sisäänkäynnin asiakaspalvelupisteestä.
Macaron-leivoksia

“Atmosfääri ja kauniisti katettu pöytä toivat viimeisen silauksen balettipäivällemme!”

– asiakaspalaute

Raaka-aineet läheltä

Tarjoilut yritystilaisuuksiin

Kotimaisuutta vaalien

Oopperaravintolassa nautitaan kotimaista luomu- ja lähiruokaa. Porkkanat ja punajuuret kasvavat Kanrestan omilla pelloilla. Lue lisää Kanrestan verkkosivuilta.

Lue myös Oopperaravintolan päällikön Anuliina Pinedan maistuvat kuulumiset SoupOpera-blogista.

Hunajaa omista mehiläispesistä

Omien pesien hunajaa

Harva tietää, että Oopperaravintolassa paahdetuille manteleille ja muille herkuille valellaan talon omissa pesissä syntynyttä hunajaa.

Tällä satokaudella täyteläisen toffeisessa hunajassa maistuvat muun muassa villiviini ja lehmus, joita Töölönlahdella kasvaa paljon.