Siirry sisältöön

Tilaa tarjoilut etukäteen

Huolehdimme yleisön ja työntekijöiden turvallisuudesta. Kaikki ennakkoon tilatut tarjoilut katetaan valmiiksi nimetyille pöytäpaikoille. Teethän tilauksen hyvissä ajoin etukäteen verkkokaupasta, puhelimitse, asiakaspalvelupisteeltä tai mobiilisovelluksesta.

Esityspäivänä voit tiedustella tarjoiluja ma-pe esityksiin puhelimitse tai paikan päällä klo 16 saakka. Viikonlopun esityksiin puhelintilaukset tulee tehdä perjantaina klo 16 mennessä. Mikäli pöytiä on vapaana, esityspäivän tarjoilut voi ostaa asiakaspalvelupisteeltä myös tuntia ennen esitystä.

Esitysten aikana lämpiöiden myyntipisteet palvelevat tuttuun tapaan – Carmen ja samppanjabaari palvelevat ennen esitystä sekä väliajoilla ja Juha-päädyn myyntitiski ainoastaan väliajoilla. Edellytämme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiailta asiakkailtamme, joiden terveydentila sallii suojaimen käytön.

Oopperatalon ovet avataan 1,5 tuntia ennen esityksen alkua. Ennakkokattaukset katetaan pöytiin tuntia ennen esityksen alkua. Myös myyntitiskit avataan tuntia ennen esitystä.

Ethän tule sairaana esitykseen! Voit perua lippusi ja tarjoilusi vielä seitsemän tuntia ennen esityksen alkua. Lue lisää myyntiehdoista.

Tutustu Oopperaravintolan pöytäkarttaan.

Arjen luksusta ja nautintoa kaikille aisteille

Oopperaravintolan tuotevalikoiman makumaailma ja ulkonäkö on hiottu täydentämään ooppera- tai balettikokemus kokonaisvaltaiseksi elämykseksi.

Suomalaisessa ruokakulttuurissa vuodenajat ovat tärkeitä ja kausittaiset menut suunnitellaankin kasvukauden mukaan. Puhdas luonto ja paikalliset raaka-aineet näyttelevät pääroolia ravintolan tuotteissa. Sekä ruokien että juomien osalta huomioidaan kaikki asiakkaat nuorimmista vanhimpiin, ja sopivia makupaloja löytyy niin vegaanisena kuin gluteenittomanakin.

Ravintolapalveluistamme vastaa Food&Events Tapahtumaravintolat. Tutustu Food&Events Tapahtumaravintoloihin vierailemalla heidän sivuillaan.

Oopperan ja Baletin oma nimikkoleivos Adagio

Oopperaravintolassa työskentelee oma kondiittori, joka tuo mukanaan uutuusleivoksen, jossa luovuus ja paikallishistoria löytävät toisensa herkullisesti. Leivos sai keväällä 2021 järjestetyssä nimikilpailussa nimekseen Adagio.

Talon nimikkoleivos ammentaa makumaailmansa suoraan ympäristöstään. Malli mukailee talon kaarevia muotoja ja balettitanssijan tutua. Yllätyksellinen omenakompottisydän viittaa tontilla kasvaviin omenapuihin ja sokerinen päällinen tontin historiaan; olemmehan vanhalla sokeritehtaan tontilla.

Janoisten juhlaa

Kauan ja hartaasti odotetut erikoiskahvit ovat vihdoin saatavilla Juhan kulman Juhan Kulma Caféssa, jossa barista tarjoilee kuumat cappuccinot ja espressot erikoiskahvien ystäville.

Janoisia hemmotellaan myös talon omalla ”Kultainen nuottiavain” -drinkillä, jossa helsinkiläisen pientuottaja CocktailChefin keittämä mansikka-raparperi-cocktailmixeri yhdistetään talon kuivaan cavaan. Drinkki on saatavilla myös mocktailina, jolloin cavan korvaa alkoholiton kuohuva. Uniikin drinkistä tekee sen jääpala, jonka sisään on jäädytetty kultainen nuottiavain.

Selaa valikoimaa

Tutustu tuotevalikoimaan

Voit selata Oopperaravintolan valikoimassa tällä hetkellä olevia tuotteita verkkopalvelussamme. Huomaathan kuitenkin, että valikoima voi vaihdella eri esityksissä.

Hyvä tietää ennen kuin tilaat

  • Oopperaravintolan tarjoiluista voit nauttia joko ennen esitystä tai väliajalla.
  • Verkkokaupasta voit tilata tarjoilut 1–20 hengelle. Yli 20 hengen ryhmiä palvelemme sähköpostitse ravintola.oopperabaletti[at]restel.fi.
  • Myynti verkkokaupassa päättyy viimeistään 24 h ennen esitystä. Erityisesti ensi-illoissa ja matineanäytöksissä pöytäpaikat myydään usein loppuun jo hyvissä ajoin ennen esitystä.
  • Oopperan ja Baletin mobiilisovelluksen käyttäjänä voit tilata väliaikatarjoilut helposti myös puhelimellasi. Lataa sovellus Apple Storesta tai Google Play -kaupasta.
  • Maksettuasi tilauksen tarkistathan, että olet saanut kuitin sähköpostiisi ja että siinä olevat tuotteet on tilattu haluamallesi ajankohdalle (ennen esitystä ja/tai väliajalle).
  • Pöytänumero ja pöytäsi sijainti: Saat tiedon sähköpostilla esityspäivänä viimeistään muutamaa tuntia ennen esityksen alkua. Pöytänumero lähetetään myös Opera&Ballet-mobiilisovellukseen. Huomioithan, että verkkokaupassa tehdyille tilauksille emme voi taata tiettyä pöytää. Saatamme kattaa useamman seurueen samaan pöytään. Pöytä voi olla myös pystypöytä, jonka ääressä tarjoiluista nautitaan seisten.
  • Vapaita pöytäpaikkoja voit tiedustella myös puhelimitse. Puhelimitse tarjoilutilaukset ma–pe oleviin esityksiin voi tehdä vielä samana päivänä klo 16 mennessä. Lauantaiesityksiin puhelintilaukset tulee tehdä perjantaina klo 16 mennessä. Tarjoilujen tilaus puhelimitse 5 €/tilaus.
  • Saman illan esitykseen voit tiedustella vapaita pöytiä tuntia ennen esityksen alkua Töölönlahden sisäänkäynnin asiakaspalvelupisteestä.

Tilaa tarjoilut verkkokaupastamme

Verkkokauppamme palvelee

Kruunaa elämys tilaamalla tarjoilut esitykseen helposti verkkokaupastamme. Muista kuitenkin, että myynti verkkokaupassa päättyy viimeistään 24 h ennen esitystä. Tarjoilujen tilaaminen verkkokaupasta edellyttää kirjautumista.

Asiakaspalvelu apunasi

Soita ja tilaa

(09) 4030 2213 (pvm/mpm)
ma–pe 10–17

Puhelimitse tarjoilutilaukset (5 €/tilaus) ma–pe oleviin esityksiin voi tehdä vielä samana päivänä klo 16 mennessä. Lauantaiesityksiin puhelintilaukset tulee tehdä perjantaina klo 16 mennessä. Tuotteet veloitetaan puhelun aikana luottokortilta.

Alfonsin aulassa sijaitsevalta asiakaspalvelupisteeltä (Töölönlahden puoleinen sisäänkäynti) vapaita pöytäpaikkoja voi tiedustella myös tuntia ennen esityksen alkua.

Voit olla asiakaspalveluun yhteydessä myös sähköpostitse (huom. sähköpostitse tarjoilutilaukset vain yli 20 hengen ryhmille): ravintola.oopperabaletti[at]restel.fi