Siirry sisältöön

Elämyksiä aisteille

Ilta Oopperassa ja Baletissa on elämys kaikille aisteille. Oopperaravintolan palvelut ovat tilattavissa ennen esitystä ja väliajalle. Herkulliset lähi- ja luomutuotteet, tyylikkäät kattaukset ja harkiten valitut tuotteet tekevät käynnistäsi kokonaisvaltaisen.

Voit ostaa tarjoilut kätevästi etukäteen verkkokaupasta. Ilmoitamme pöytäsi sijainnin ja pöytänumeron viimeistään 24 tuntia ennen esityksen alkua sähköpostitse. Saat viestin asiakastilillesi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Huomioithan, että myynti verkkokaupassa päättyy 48 tuntia ennen esitystä.

Voit ostaa tarjoilut myös puhelimitse tai asiakaspalvelupisteestämme. Tiistaina, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina oleviin esityksiin tarjoilutilauksia voi tehdä puhelimessa ja paikan päällä vielä klo 16 asti esitystä edeltävänä päivänä. Maanantaina, lauantaina ja sunnuntaina oleviin esityksiin myynti puhelimessa sekä Oopperan ja Baletin asiakaspalvelupisteellä päättyy esitystä edeltävänä arkipäivänä klo 16.

Saman illan esitykseen voit tiedustella vapaita pöytiä tuntia ennen esityksen alkua Töölönlahden puoleisen sisäänkäynnin asiakaspalvelupisteestä. Huomioithan, että erityisesti ensi-illoissa ja matienanäytöksissä pöytäpaikat myydään usein loppuun jo hyvissä ajoin ennen esitystä.

Oopperatalon ovet ja päälämpiön viinilounge avataan 1,5 tuntia ennen esityksen alkua, ryhmille tilauksesta jo aikaisemminkin. Ennakkokattaukset katetaan pöytiin tuntia ennen esityksen alkua. Myös muut myyntitiskit avataan tuntia ennen esitystä.

Kumppanimme ravintolapalveluissa on Kanresta.

Tilaa tarjoilut esityksen yhteyteen

Verkkokaupasta

Mitä saisi olla? Herkkujen lisääminen ostoskoriin sujuu uudessa verkkokaupassamme näppärästi lippujen oston yhteydessä. Oopperaravintolan tarjoiluista pääset nauttimaan sekä ennen esitystä että väliajalla. Kun tilaat tarjoilut ennakkoon, vältät jonotuksen.

Verkkokaupan myynti päättyy 48 tuntia ennen esitystä. Sen jälkeen vapaita pöytäpaikkoja voi tiedustella puhelimitse.

Ilmoitamme pöytäsi sijainnin ja pöytänumeron viimeistään 24 tuntia ennen esityksen alkua sähköpostitse. Saat viestin asiakastilillesi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Siirry ostoksille

Puhelimitse

Tarjoiluihin liittyvissä kysymyksissä palvelemme sinua puhelimessa ja paikan päällä.

Oopperaravintolan pöytäkartan löydät tästä (PDF).

Katso ajantasaiset aukioloajat täältä

Ryhmille

Räätälöimme mielellämme ryhmällesi sopivat tarjoilut esityksen yhteyteen.

Yli 20 hengen ryhmiä palvelemme sähköpostitse oopperamyynti[at]kanresta.fi.

Palvelut ryhmille

Raaka-aineet läheltä

Oopperaravintolassa nautitaan kotimaista luomu- ja lähiruokaa. Porkkanat ja punajuuret kasvavat Kanrestan omilla pelloilla. Lue lisää Kanrestan verkkosivuilta.

Lue myös Oopperaravintolan päällikön Anuliina Pinedan maistuvat kuulumiset SoupOpera-blogista.

Ravintolapalvelut
Tarjoilut yritystilaisuuksiin
Tarjoilut yritystilaisuuksiin
Paahtopaistipateeleipä
Oopperan kummitus -leivos
Mustaherukka-praliini-leivos
Suklaatikkareita
Donitseja ja suklaatikkareita
Jätskiä Healthy@Ballet-tuotevalikoimasta
Healthy@Ballet-tuotteet
Hunajaa omista mehiläispesistä

Omien pesien hunajaa

Harva tietää, että Oopperaravintolassa paahdetuille manteleille ja muille herkuille valellaan talon omissa pesissä syntynyttä hunajaa.

Tällä satokaudella täyteläisen toffeisessa hunajassa maistuvat muun muassa villiviini ja lehmus, joita Töölönlahdella kasvaa paljon.