Gå till innehållet

Behändigt biljettpaket för företag

La Bohème

Säsongskortet för företag erbjuder en flexibel, förmånlig och enkel möjlighet att gå på opera och balett. Biljetterna som ingår i kortet kan användas av vem som helst som arbetar vid företaget antingen tillsammans med kunder eller personalen emellan.

15 biljetter med 15 % rabatt

Säsongskortet för företag omfattar minst fem biljetter inklusive programblad på goda parkettplatser (priskategori B) till minst tre valda föreställningar under säsongen 2019−2020. Företagssäsongskortet innehåller sammanlagt 15 biljetter, föreställningsdagarna väljer du själv. Du får alla biljetter som ingår i paketet med 15 % rabatt. Du kan också boka fler biljetter till säsongskortet. För dem gäller också företagskortets rabatt på 15 %.

Observera att det i företagssäsongskortet inte går att välja in Ringtetralogins operor Rhenguldet och Valkyrian, Trippel med tre baletter och inte heller de nya produktionernas premiärkvällar, gästspel eller konserter.

Bekanta dig med urvalet

CircOpera

I vår mångsidiga repertoar finns det fynd för många smakriktningar. Den klassiska operans förtrollning bjuder bland andra Carmen och La Bohème, sagolikt skön dans lovar baletterna Alice i Underlandet och Bajadären. För dem som besöker vårt hus för första gången rekommenderar vi CircOpera, som kombinerar opera och cirkus till en fartfylld show.

Köp ett företagssäsongskort

Bekanta dig med repertoaren, välj dina favoriter och boka per telefon eller e-post. Företagssäsongskortet är till salu fram till slutet av 2019.

(09) 4030 2210
mån–fre kl. 10–16
liput[at]opera.fi

För att köpa ett företagssäsongskort behövs företagets kontaktuppgifter och FO-nummer. Observera att säsongskortet är företagsspecifikt.

Företagssäsongskortets förmåner och försäljningsvillkor

Säsongskortet för företag omfattar 5 biljetter inklusive programblad till goda parkettplatser till tre föreställningar under säsongen 2019−2020. Företagssäsongskortet innehåller således sammanlagt 15 biljetter.

Biljetter som hör till företagssäsongskortet kan användas av vem som helst som arbetar på företaget. Om så önskas kan företaget också ge biljetter som hör till säsongskortet i present.

Köparen av företagssäsongskort får följande prisförmåner för de 15 parkettbiljetter som hör till:

  • Sammanlagt 15 gratis programblad, värde 75 €. Programbladen postas på förhand till företaget.
  • Företaget som äger säsongskort kan köpa ytterligare biljetter till alla föreställningar som hör till säsongskortet med 15 % rabatt, således till förmånligare pris än normal grupprabatt (priskategori B).
  • Fler eventuella programblad för den övriga gruppen för bara 5 € per programblad.
  • Förköpsrätt till företagssäsongskort för nästa säsong.