Skip to content

Siegfried

Siegfrieds sagolika historia äger rum i dagens oroliga själslandskap, där steroidpumpade muskler är människans mått. Se trailer på Stage24!

Denis & Katya

Denis & Katya skildrar den gripande, sanna historien om ett tonårigt par. Se inspelning på Stage24!

Trollflöjten

En sådan Trollflöjt har du aldrig sett! Den hisnande roliga uppsättningen kombinerar animation och levande sångare. Se trailer!

Turandot

Se trailer av Nationaloperans visuellt bländande Turandot på Stage24!

CircOpera 2.0

CircOpera 2.0 tar publiken på ett äventyr av upplevelser i en helhet av opera och modern cirkus. Se inspelning på Stage24!

Skolopera: Källan

En affärsman vill bygga en dryckesfabrik vid en helig källa, förutsatt att kommunen beviljar pengar för projektet. Avtalet är redan undertecknat och det kan hävas bara ifall arbetet inte inleds inom en viss tid. Den känsliga Sofia hör källans ande tala och får hela klassen med sig. Men ska de lyckas hindra den heliga platsen från att förstöras? De har bara 40 minuter tid på sig. Grävskoporna står redan och väntar.

Skoloperan Källan är en intensivt spännande berättelse där handlingen sker i realtid. Samtidigt lyfter den fram aktuella frågor. Tänker vi på kommande generationer eller gör vi oåterkallelig skada?

Turandot

Se Nationaloperans nya, visuellt bländande Turandot som inspelning på Stage24!

Siegfried

Siegfried av Richard Wagner är en hjältesaga av mytiska mått. Se operan i direktsändning på Stage24!

CircOpera 2.0

CircOpera 2.0 tar publiken på ett äventyr av upplevelser i en helhet av opera och modern cirkus. Se trailer på Stage24!