Skip to content

Opera- och balettäventyr

Med spel, dans och olika sysselsättningar introducerar Opera- och balettäventyr 5 – 6-åringar i operans och balettens fascinerande värld. Läs mer!

Skolopera: Källan

En affärsman vill bygga en dryckesfabrik vid en helig källa, förutsatt att kommunen beviljar pengar för projektet. Avtalet är redan undertecknat och det kan hävas bara ifall arbetet inte inleds inom en viss tid. Den känsliga Sofia hör källans ande tala och får hela klassen med sig. Men ska de lyckas hindra den heliga platsen från att förstöras? De har bara 40 minuter tid på sig. Grävskoporna står redan och väntar.

Skoloperan Källan är en intensivt spännande berättelse där handlingen sker i realtid. Samtidigt lyfter den fram aktuella frågor. Tänker vi på kommande generationer eller gör vi oåterkallelig skada?

Balettenergi för pojkar

Balettenergi för pojkar är en energisk gympalektion för elever i första klass. Killarna får i workshopen bekanta sig med balett som sport och konstart.

Första mötet med opera och balett

Första mötet med opera och balett bjuder på skön rekreation för bebisar och föräldrar. Det blir sång, lek och rörelse. Det är bara att lyssna och se på – inga förhandskunskaper krävs!

Trollflöjten

En sådan Trollflöjt har du aldrig sett! Den hisnande roliga uppsättningen som kombinerar animation och levande sångare har fått översvallande beröm överallt.