Gå till innehållet
Längd totalt 1 h
Ingen paus
1 föreställning
20.9.2019
Konserter
Huvudscenen

Unga musiker gästar Operaorkestern

Mestarien messissä

I konserten Med mästarna får unga blivande musiker från huvudstadsregionens musikläroanstalter spela i en och samma stora orkester vid sidan av musikerna i Nationaloperans orkester. Här blir det musikalisk glädje och säkerligen koncentrerade miner!

Medverkande i konserten publiceras på denna sida våren 2019.

Jag är fast övertygad om förebildernas starka inflytande. Därför gläder jag mig mycket över att vi i orkestern igen har en chans att visa entusiastiska unga musiker, hur vi på Operan förbereder ett mångsidigt och rätt så utmanande konsertprogram ända tills vi är färdiga att bjuda vår publik på ett medryckande och förstklassigt framförande.

– Jukka Merjanen, 1:a konsertmästare i Finlands nationaloperas orkester

Stämningar från repetitionerna

Föreställningar och biljetter

1 h
Ingen paus
1 föreställning
20.9.2019
Konserter
Huvudscenen
fre 20.9.2019
kl. 19:00
Päänäyttämö

Beställ servering

Afternoon Tea

Salt och sött enligt säsongen

Vad får det vara? Välj dina egna favoriter från säsongens mångsidiga meny. I vår nya webbshop kan du lägg till i order både biljetter och servering. Servering till föreställningarna under säsongen 2019–2020 börjar säljas senare i april.

Boka på förhand och undvika pausernas långa köer. Operarestaurangens tjänster kan bokas för tiden före föreställningen och för pausen.

Observera att för bokningar gjorda i nätbutiken kan vi inte garantera något visst bord. Vi kan även placera flera sällskap vid samma bord. Det kan också bli fråga om ett bord där serveringen avnjuts stående.