Gå till innehållet

Vardagslyx och njutning för alla sinnen

Smakvärlden och utseendet hos operarestaurangens utbud har slipats så att det kompletterar opera- och balettupplevelsen till en helhetsmässig erfarenhet.

Årstiderna är viktiga i den finska matkulturen och spelårets växlande menyer planeras därför enligt växtsäsong. Den rena naturen och lokala råvaror spelar huvudrollen i restaurangens produkter. I både mat och dryck tas hänsyn till alla kunder från de yngsta till de äldsta, och det finns såväl veganska som glutenfria läckerheter.  Bekanta dig med Operarestaurangens produkter för hösten 2022.

Food&Events Tapahtumaravintolat står för våra restaurangtjänster. Läs mer om Food&Events Tapahtumaravintolat på deras egen webbplats.

Se foajérestaurangens bordkarta >

Nytt hösten 2022: Art&Dinner-middagspaket

Upplev det nya Art&Dinner-middagspaketet före föreställningen

Välkommen att njuta av Art&Dinner-menyn som skräddarsytts för kvällens opera- eller balettföreställning ensam, på tu man hand eller med ett större sällskap i Operarestaurangens förnyade läktarfoajé. Middagen som har planerats och tillretts av vårt kök serveras i Lounge-foajén från och med kl. 17. Du kan också välja glutenfria och veganska rätter på förhandsbeställning. Ett vinpaket som passar in i smakupplevelsen kan också köpas till Art&Dinner-middagspaketet.

Se Operarestaurangens produkter

Klicka här att bekanta dig med Operarestaurangens produkter. Vänligen observera att utbudet kan variera enligt föreställning och datum.

På grund av det rådande världsläget kan det uppstå utmaningar i råvarutillgången. Därför kan produkternas tillgänglighet och priser förändras plötsligt. Du ser de aktuella pris- och tillgänglighetsuppgifterna i webbutiken.

Bra att veta inför beställning

Mer tips gällande serveringen finns bland de vanligaste frågorna.

Beställ servering i vår webbutik

Vår webbutik betjänar

Toppa upplevelsen genom att beställa servering till föreställningen enkelt i vår webbutik. Men tänk på att försäljningen i webbutiken slutar senast 24 timmar före föreställningen.

Kundtjänsten till din hjälp

Ring och beställ

(09) 4030 2213 (pvm/mpm)
må–fr 10–17

Per telefon kan man förbeställa servering till föreställningarna må–fr ännu samma dag fram till kl. 16. Till lördagsföreställningar bör telefonbeställningarna göras fredagar före kl. 16. Beställning gjord per telefon kostar 5 €/bokning. Observera att vi inte reserverar servering per telefon utan bokningen debiteras i samband med samtalet.

I kundtjänsten i Alfons aula (ingång från Tölövikens sida) kan du också en timme före föreställningens början fråga om det finns lediga bordsplatser.