Siirry sisältöön

Avec saa enemmän – jaa elämyksiä ja nauti eduista

Oopperan Aveciksi pääset tuomalla kolmesti esityskauden aikana vähintään 10 hengen ryhmän tai kahdesti vähintään 25 hengen ryhmän eri esityspäivinä. Saat jokaisesta avec-lipun lunastuksesta rahanarvoisen alennuksen. Voit itse valita miten hyödynnät etusi: voit käyttää alennuksen joko kokonaan tai osittain ryhmäsi hyväksi. Liput ovat tulostettavissa myös ilman hintatietoa.

Ryhmänvetäjänä oma lippusi on ilmainen, kun ryhmän koko yhdessä esityksessä on yli 30 henkeä.

Avecina nautit alennusten lisäksi myös monista muista arvokkaista eduista: Saat ennakkotietoja ohjelmistostamme, ennakko-ostomahdollisuuksia, kutsuja tilaisuuksiin sekä henkilökohtaista palvelua. Aktiivisimmat palkitsemme pääsyllä seuraamaan oopperan ja baletin pääharjoituksia.

Avec-alennus

Nyt saat alennuksen jo 10 hengen ryhmälle, kun kaikki ryhmän jäsenet ostavat perushintaiset liput hintaryhmistä A–D. Avec-etusi suuruuteen vaikuttavat lippujen lukumäärä sekä esityksen ajankohta. Avec-alennus myönnetään perushintaisesta lipusta. .

Avec-alennus kaudelle 2022–2023

Ostaessasi 10–29 lippua ma–to esityksiin alennus on 8 % perushintaisen lipun hinnasta.

Ostaessasi 30–49 lippua ma–to esityksiin alennus on 13 % perushintaisen lipun hinnasta. Kun ryhmälle ostetaan vähintään 30 lippua, on 31. lippu maksuton.

Ostaessasi vähintään 50 lippua ma–to esityksiin alennus on 15 % perushintaisen lipun hinnasta.

Jos tulette viikonloppuna olevaan esitykseen (pe–la) alennus on kaikille yli 10 hengen ryhmille 8 % perushintaisen lipun hinnasta.

Lisätietoa palvelumaksusta ja toimitusmaksuista löydät täältä.

Lippujen lunastaminen

Lunastusajasta voimme neuvotella erikseen.

Avec-ehdot

Avec-rekisteriä päivitetään jatkuvasti. Rekisterissä pysyt, kun ostosi ovat olleet koko näytäntövuoden aikana yhteensä vähintään 30 ryhmälippua kolmeen eri esityspäivään tai vähintään 50 ryhmälippua kahteen eri esityspäivään. Voit liittyä avec-rekisteriin olemalla yhteydessä osoitteeseen avec[at]opera.fi.

Lisätietoja avec-verkoston kehittymisestä, siihen liittymisestä ja avec-etujen hyödyntämisestä: avec[at]opera.fi

Voit tarkistaa mahdolliset muutokset avec-eduissa ja -ehdoissa tältä sivulta.

Liput ja tiedustelut – henkilökohtaista palvelua

avec[at]opera.fi

Tarja Kahiala, asiakaspalvelutyöntekijä
p. (09) 4030 2326

Ryhmämyynti
p. (09) 4030 2210 ma-pe 10–16

Muistathan mainita olevasi Avec.