Siirry sisältöön

Näppärä lippupaketti yrityksille

La Bohème

Yrityskausikortti tarjoaa joustavan, edullisen ja vaivattoman mahdollisuuden käydä ooppera- ja balettiesityksissä. Korttiin sisältyviä esityslippuja voi käyttää kuka tahansa yrityksessä työskentelevä joko yhdessä asiakkaiden kanssa tai henkilökunnan kesken.

15 lippua 15% alennuksella

Yrityskausikortti sisältää vähintään viisi lippua käsiohjelmineen hyville permantopaikoille hintaryhmässä B (siniset paikat) vähintään kolmeen valittuun esitykseen kaudella 2019−2020. Yrityskausikorttiin kuuluu yhteensä 15 lippua kolmeen eri teokseen, esityspäivät voit valita mielesi mukaan. Saat kaikki pakettiin sisältyvät liput 15% alennuksella. Voit tilata kausikorttiin myös lisää lippuja. Niihinkin pätee yrityskausikortin 15% alennus.

Huomioithan, että Yrityskausikorttiin ei voi valita Ring-tetralogian oopperoita Reininkulta ja Valkyyria, kolmen baletin iltaa Tripla eikä uutuusesitysten ensi-iltoja, vierailuesityksiä tai konsertteja.

Tutustu valikoimaan

CircOpera

Monipuolisesta ohjelmistostamme löytyy tärppejä moneen makuun. Klassisen oopperan hurmaa tarjoavat mm. Carmen ja La Bohème, satumaisen kaunista tanssia on luvassa baleteissa Liisa Ihmemaassa ja Bajadeeri. Ensi kertaa taloomme tuleville suosittelemme CircOperaa, joka yhdistää oopperan ja sirkuksen vauhdikkaaksi showksi.

 

Osta yrityskausikortti

Tutustu ohjelmistoon, valitse suosikkisi ja tee varaus puhelimitse tai sähköpostitse. Yrityskausikortti on myynnissä vuoden 2019 loppuun.

(09) 4030 2210
ma–pe klo 10–16
liput[at]opera.fi

Kausikortin lunastamista varten tarvitaan yrityksen yhteystiedot ja y-tunnus. Huomioithan, että kausikortti on yrityskohtainen.

Yrityskausikortin edut ja myyntiehdot

Yrityskausikortti sisältää 5 lippua käsiohjelmineen hyville permantopaikoille kolmeen esitykseen kaudella 2019−2020. Yrityskausikorttiin kuuluu siis yhteensä 15 lippua 3 eri teokseen.

Yrityskausikorttiin kuuluvia lippuja voi käyttää kuka tahansa yrityksessä työskentelevä. Yritys voi halutessaan antaa kausikorttiin kuuluvia lippuja myös lahjaksi.

Yrityskausikortin ostajalle nämä hintaedut korttiin kuuluvista 15 permantokatsomon lipusta:

  • Yhteensä 15 kpl veloituksettomia käsiohjelmia, arvo 75 e. Käsiohjelmat postitetaan ennakkoon yritykseen.
  • Yrityskausikortin omistava yritys voi ostaa lisää lippuja kaikkiin kausikorttiin sisältyviin esityksiin normaalia ryhmäalennusta edullisempaan hintaan 15 % alennuksella katsomon hintaryhmästä B.
  • Mahdolliset lisäkäsiohjelmat loppuryhmälle vain 5 e / kpl.
  • Ennakko-osto-oikeus seuraavan kauden yrityskausikorttiin.