Siirry sisältöön

Kansallisoopperan ja -baletin kumppaniksi

Kansallisoopperan ja -baletin toimintaa tukevat opetusministeriö sekä Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungit. Pääyhteistyökumppanimme ovat Helsingin Sanomat ja Työeläkeyhtiö Varma. Lisäksi yhteistyökumppaneitamme ovat FinnairKalevala Koru ja Evli Pankki.

Vuonna 1984 alkanut yhteistyö Työeläkeyhtiö Varman kanssa jatkuu uuden sopimuksen myötä vuoden 2018 loppuun.

Yhteistyösopimus Helsingin Sanomien kanssa pitää sisällään muun muassa laajamittaista markkinointiyhteistyötä, lumoavia sidosryhmätilaisuuksia sekä ooppera- ja balettiesitysten ja sisältöjen esittämistä valtakunnallisesti HSTV:ssä.

Finnair oli Kansallisbaletin yhteistyökumppani kevään 2017 Japanin-kiertueella.

Yhteistyössä Kalevala Korun kanssa syntyi puolestaan Kenneth Greven Kalevalanmaa-teoksesta inspiroitunut kaulakoru.

Lumoudu. Uudistu. Erotu.

Haluatko kuulla lisää kumppanuusmahdollisuuksista? Ota yhteyttä varainhankintatiimiin.

Varainhankintapäällikkö Heidi Lehmuskumpu, heidi.lehmuskumpu[at]opera.fi, 050 469 9025
Sidosryhmäpäällikkö Heidi Almi, heidi.almi[at]opera.fi, 040 511 4348

Helsingin Sanomat -logo Varma -logo

FINNAIR_logo  Kalevala Koru_logoEvli Pankki logo

Don Quijote

Uutena kumppanina Evli Pankki

Sijoittamiseen erikoistunut Evli Pankki aloitti vuoden 2018 alussa yhteistyön Kansallisoopperan ja -baletin kanssa. Kumppanuuden keskiössä ovat vahvat elämykset Evlin asiakkaille, henkilöstölle ja muille sidosryhmille. Samalla Evli on tukemassa suomalaista kulttuuria, luovuutta ja osaamista.

”Brändimme toimivat hyvin yhteen. Evliä ja Kansallisoopperaa ja -balettia yhdistää toiminnan tarkkuus ja palveluiden laadukkuus, mikä intohimoon liitettynä tarjoaa ainutlaatuisia asiakaskokemuksia”, toteaa Evli Pankin toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki.

Finnair on Kansallisbaletin kumppani Japanin kiertueella 2017

Finnair Kansallisbaletin kumppanina Japanin-kiertueella

Finnair oli Suomen kansallisbaletin yhteistyökumppani Japanin vierailulla keväällä 2017. Finnairille yhteistyö tarjosi raikkaan tavan markkinoida Eurooppaa ja Suomea japanilaiselle kuluttajalle. Sekä Finnair että Kansallisbaletti edustavat korkeaa laatua, kansainvälisyyttä ja pohjoismaista eksotiikkaa.

Japanin-vierailun gaalaohjelmassa nähtiin Muumipeikko ja taikurin hattu -baletin kantaesitys sekä otteita klassikkobaleteista.

Muumipeikko ja Taikurin hattu_photo Saara Salmi

”Brändimme sopivat erinomaisesti yhteen. Tarkoituksena on kasvattaa Finnairin tunnettuutta Japanissa sekä matkustusta Eurooppaan.”

– Emmi Teräs, Head of Marketing Communication, Asia-Pacific, Finnair

Katso tunnelmat Japanin-kiertueen valmisteluista

Finnair haastatteli Japanista kotoisin olevia tanssijoitamme Hanako Matsunea ja Mai Komoria sekä Kansallisbaletin taiteellista johtajaa Kenneth Greveä kiertueen valmistelujen lomassa.

Lue lisää kiertueesta

#FNBtour

Yhteistyö Varman kanssa jatkuu

Kesäyön unelma

Yhteisenä tavoitteena hyvinvoinnin edistäminen

”Kansallisoopperan ja -baletin vierailuesitykset ympäri Suomen, koululaisoopperat ja suoratoistot tuovat mahdollisuuksia taide-elämyksiin kaikille suomalaisille. On myös hyvä muistaa, että Kansallisooppera on monipuolinen työnantaja. Yhteistyön avulla voimme saada kiinnostavia avauksia myös työelämän kehittämiseen yhdessä luovan työn tekijöiden kanssa”, Varman varatoimitusjohtaja Ville-Veikko Laukkanen kuvailee.

Kalevalanmaa

Kalevala Korulta kaulakoru Kalevalanmaan inspiroimana

Kalevala Koru suunnitteli kaulakorun, jonka innoittajana oli marraskuussa 2017 ensi-iltansa saanut Kalevalanmaa-teos. Koru on kannanotto suomalaisen peräänantamattomuuden ja sisäisen voiman tärkeydestä. Korun suunnitteli muotoilujohtaja Kirsti Doukas.

”Kalevala Korua ja Kalevalanmaata yhdistävät samat teemat suomalaisuudesta, joten yhteistyö on erittäin luontevaa. Moderni teos sopii hyvin uudistuvalle yrityksellemme”, Kalevala Korun toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen kuvailee.