Skip to content

Par(r)asvaloissa esittää: Odotan meitä

Kesto
1 T, Ei väliaikaa
Milloin
27.4.2023 – 28.4.2023
Missä
Alminsali
Genre
Lapsille
Hinnat
20 €

nuorten näköistä oopperaa

”Aina torstaisin koulussa lasken tunteja harjoituksien alkuun, jolloin näen taas ”sisarukseni” ja pääsen taas tekemään sitä mitä rakastan. Tämä on ehdottomasti universumin paras harrastus!!”

– Par(r)asvalolainen

universumin paras harrastus

Hakuaika kaudelle 2023−2024 alkaa huhtikuussa

Tervetuloa mukaan Suomen kansallisoopperan ja -baletin Par(r)asvaloissa-musiikkiteatteriryhmän toimintaan!

12−16-vuotiaille musiikkiteatterista kiinnostuneille nuorille suunnattu Par(r)asvaloissa-ryhmä on toiminut Suomen kansallisoopperassa ja -baletissa vuodesta 2011 alkaen. Par(r)asvaloissa-ryhmä ideoi ja valmistaa musiikkiteatterialan ammattilaisten johdolla oman tyyliltään vapaan musiikkiteatteriesityksen, joka saa ensi-iltansa Kansallisoopperan Alminsalissa keväällä 2024. Par(r)asvaloissa-ryhmä on osa Kansallisoopperan yleisötyötä.

Ryhmässä toimii 30 nuorta pääsykokeiden perusteella. Pääsykokeet vapautuville uusille ryhmän jäsenille järjestetään torstaina 31.8.2023 klo 16 alkaen Kansallisoopperan tiloissa. Hakijoilta edellytetään energistä ja reipasta otetta sekä innostusta ja kiinnostusta musiikkiteatteria ja oopperaa kohtaan. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä aiempi kokemus teatterista, tanssista tai musiikkiharrastuksesta katsotaan eduksi.

Par(r)asvaloissa-ryhmän toiminta alkaa torstaina7 .9.2023, ja jokaviikkoiset kokoontumiset järjestetään Kansallisoopperan tiloissa torstaisin klo 16.15−19.15. Ryhmän toimintaa luotsaavat ohjaaja, säveltäjä, koreografi ja laulupedagogi. Lukuvuoden osallistumismaksu on 150 €/osallistuja.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemus viimeistään keskiviikkona 23.8. Pääsykokeet pidetään 31.9. klo 16−21 välillä. Pääsykoekutsut lähetetään kaikille hakijoille sähköpostitse hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Katso kevään 2021 esitys verkossa

Aiempien kausien Par(r)asvaloissa-esityksiä

Esitykset ja liput