Skip to content

Par(r)asvaloissa esittää

Kesto
1 t, Ei väliaikaa
Milloin
25.4.2024 – 26.4.2024
Missä
Alminsali
Genre
Lapsille
Liput myynnissä
Liput tulevat myyntiin 4.10. klo 12.
Hinnat
20 €

nuorten näköistä oopperaa

12–16-vuotiaiden nuorten Par(r)asvaloissa-musiikkiteatteriryhmä ideoi ja valmistaa ammattilaisten johdolla oman tyyliltään vapaan musiikkiteatteriesityksen. Esitys pohjautuu kauden aikana päänäyttämöllä esitettävään teokseen ja sen tematiikkaan.

”Aina torstaisin koulussa lasken tunteja harjoituksien alkuun, jolloin näen taas ”sisarukseni” ja pääsen taas tekemään sitä mitä rakastan. Tämä on ehdottomasti universumin paras harrastus!!”

– Par(r)asvalolainen

universumin paras harrastus

Hakuaika kaudelle 2023−2024 on käynnissä

Tervetuloa mukaan Suomen kansallisoopperan ja -baletin Par(r)asvaloissa-musiikkiteatteriryhmän toimintaan!

12−16-vuotiaille musiikkiteatterista kiinnostuneille nuorille suunnattu Par(r)asvaloissa-ryhmä on toiminut Suomen kansallisoopperassa ja -baletissa vuodesta 2011 alkaen. Par(r)asvaloissa-ryhmä ideoi ja valmistaa musiikkiteatterialan ammattilaisten johdolla oman tyyliltään vapaan musiikkiteatteriesityksen, joka saa ensi-iltansa Kansallisoopperan Alminsalissa keväällä 2024. Par(r)asvaloissa-ryhmä on osa Kansallisoopperan yleisötyötä.

Ryhmässä toimii 30 nuorta pääsykokeiden perusteella. Pääsykokeet vapautuville uusille ryhmän jäsenille järjestetään torstaina 31.8.2023 klo 16 alkaen Oopperatalossa. Hakijoilta edellytetään energistä otetta, innostusta ja kiinnostusta musiikkiteatteria ja oopperaa kohtaan. Hyvät vuorovaikutustaidot ja aiempi kokemus teatterista, tanssista, soittotaidosta tai musiikkiharrastuksesta katsotaan eduksi.

Par(r)asvaloissa-ryhmän toiminta alkaa torstaina 7.9.2023, ja jokaviikkoiset kokoontumiset järjestetään Kansallisoopperan tiloissa torstaisin klo 16−19. Ryhmän toimintaa luotsaavat ohjaaja, säveltäjä, koreografi ja laulupedagogi. Lukuvuoden osallistumismaksu on 150 €/osallistuja.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemus viimeistään keskiviikkona 23.8. Pääsykokeet pidetään 31.8. klo 16−21 välillä. Pääsykoekutsut lähetetään kaikille hakijoille sähköpostitse hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Katso kevään 2021 esitys verkossa

Kuvia kevään 2023 Odotan meitä -esityksestä

Esitykset ja liput

Liput tulevat myyntiin 4.10. klo 12.