Gå till innehållet

För grupper vi rekommenderar

nötknäpparen och råttkungen

Nötknäpparen och Råttkungen

Ta kontakt

Är du intresserad av ett skräddarsytt evenemang med samkväm före och efter? Letar du efter en lämplig plats för ett seminarium? Hos oss kan du lätt arrangera ett evenemang enligt dina behov och önskemål.

Du har kanske tänkt dig en fest med dansorkester eller en konferens som kulminerar med en föreställning. På Operan finns olika alternativ för din sammankomst. I den ljusa huvudfoajén öppnar sig Helsingfors vackraste vyer över Tölöviken. Den mindre Almisalen kan smidigt anpassas efter olika behov.

Kontakta oss så diskuterar vi saken närmare:

Marjo Nuortimo
Serviceutvecklare, företag och sammanslutningar
050 532 9208

tilavuokraus[at]opera.fi

Guidade rundvandringar

Ooppera ja Baletti_kulisseissa_kiertokäynnit

Rundvandringar för grupper

Det som utspelas på scenen är bara toppen av isberget – i Operans verkstäder, ateljéer och övningsrum har det jobbats flitigt en lång tid före premiären. De guidade rundvandringarna bakom kulisserna visar hur många kunniga insatser som döljer sig bakom en lyckad föreställning.

rundvandringar[at]opera.fi

Hyr utrymmen

Päälämpiö_photo-Mirka-Kleemola

Stämningsfulla platser för ditt evenemang

På Operan finns olika alternativ för din sammankomst. I den ljusa huvudfoajén öppnar sig Helsingfors vackraste vyer över Tölöviken. Den mindre Almisalen kan smidigt anpassas efter olika behov.

Se video: Företagsevenemang på Operan

Yritystilaisuus Oopperalla

Bli hänförd. Förnya dig. Skilj dig ur massan.

Don Quijote

Bli samarbetspartner med Nationaloperan och -baletten

Som partner till Nationaloperan och -baletten kan ett företag förstärka och förbättra det egna brandet, skapa engagemang hos personalen och betona ansvarsfullheten.

Till daghemmen och skolor

Lapsia lämpiössä
Till daghemmen och skolor

Generalrepetitioner, Miniopera och Opera- och balettäventyr

Generalrepetitioner

Harjoitukset_näyttämö

Anmäla dig till generalrepetitioner

Innan verken presenteras för den stora publiken, förbereds de i flera års tid. Allting kulminerar då repetitionerna flyttar från de små repetitionsutrymmena till scenen. Huvudrepetitionen är arbetsgruppens sista chans att öva in verket innan generalrepetitionen. En försökspublik finns på plats och ger ensemblen behövlig spänning och försmak inför de egentliga föreställningarna.

Förfrågningar: yleisotyo[at]opera.fi.