Skip to content

Vauvojen taidetuokio

Kesto
30 min
Milloin
12.9.2023 – 15.9.2023
Missä
Alminsalin lämpiö
Genre
Lapsille, Maksuttomat

Taidemaistiaisia pienille ja isoille

Vauvojen taidetuokiot tarjoavat lempeän virkistyshetken oopperan ja baletin maailmassa vauvoille ja vanhemmille. Tuokioissa lauletaan, leikitään, liikutaan, kuunnellaan ja katsellaan – ennakkotaitoja ei tarvita. Taidetuokioiden teema, eli musiikki ja sisältö, liittyvät päänäyttämöllä esitettävään balettiin. Teema vaihtuu keväisin ja syksyisin. Maksuttomat puolen tunnin tuokiot on suunnattu sylivauvoille (0-9 kk) tai konttaaville vauvoille (10-18 kk). Jokaisen vauvan mukana tulee olla yksi aikuinen.

ilmoittautuminen

Vauvojen taidetuokioita järjestetään toukokuussa 2023 Oopperan ja Baletin areenakiertueella Rovaniemellä, Oulussa, Joensuussa ja Turussa. Kaupungit vastaavat itse siitä, miten ja mitkä ryhmät pääsevät osallistumaan ilmaisiin esityksiin. Voit kysyä lisätietoja esityksistä kaupunkien opetus- ja koulutuspalveluista. 

Ennakkotiedoista poiketen vauvojen taidetuokioita järjestetään Oopperatalossa seuraavan kerran syksyllä 2023.

Tuokiot ovat klo 10.00, 11.30, 13.00 ja 14.30 ellei toisin mainita. Taidetuokion kesto on 30 min.

Huomioithan, että yksi henkilö voi ilmoittaa itsensä ja vauvansa lisäksi lisäksi toisen aikuinen+vauva -parin. Jokaisella osallistujalla tulee olla oma sähköpostiosoite, jonne vahvistus lähetetään. Huomioithan, että tuokioihin ei oteta mukaan isompia sisaruksia tai muita perheenjäseniä.

Mikäli tuokiot ovat täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Paikka vapautuu, jos joku peruu osallistumisensa. Kun tuokiot ovat täynnä, varattua paikkaa ei voi enää vaihtaa toiseen.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: vauvat@opera.fi tai Sonja Lipponen, p. 050 430 8093.

galleria

Saapuminen taidetuokioon

Taidetuokio (30 min) pidetään Alminsalin lämpiössä ellei toisin mainita. Sisäänkäynti tapahtuu Töölönlahden puoleisista ovista.

Käytännön asioita

Alminsalin yhteydessä on tilavat ja esteettömät wc-tilat, ei kuitenkaan varsinaista lastenhoitohuonetta. Lämpiöstä löytyy mikroaaltouuni.

Haluamme tarjota asiakkaillemme tunnelmallisen tuokion, joten Vauvojen taidetuokioihin otetaan vauvan kanssa vain yksi aikuinen, joten muita perheenjäseniä, ystäviä tai tuttavia ei oteta ns. yleisöksi seuraamaan tuokioita.

Tutustu myös näihin