Skip to content

Jaa elämyksiä ja nauti eduista

Oopperan ja Baletin Avec

Avec saa enemmän! Oopperan ja Baletin Avec on kaikkein aktiivisimmille ryhmänvetäjille tarkoitettu sisäpiiri. Tarjoamme avec-ryhmänvetäjille runsaampia etuja ja henkilökohtaista palvelua. Täällä pääset tutustumaan tarjoamiimme etuihin.

Oopperan ja Baletin Avec-ohjelma päättyy kauden 2023 – 2024 loppuun. Olemme yhdenmukaistaneet hinnoitteluamme ja ensi kaudella voit hyödyntää ryhmäalennuksiamme. Kiitos kuluneista vuosista kaikille aveceillemme.

Tästä on kyse

Oopperan Aveciksi voit ilmoittautua tuomalla kolmesti esityskauden aikana vähintään 10 hengen ryhmän tai kahdesti vähintään 20 hengen ryhmän eri esityspäivinä. Saat jatkossa jokaisesta avec-lipun lunastuksesta rahanarvoisen alennuksen. Voit itse valita miten hyödynnät etusi: voit käyttää alennuksen joko kokonaan tai osittain ryhmäsi hyväksi. Liput ovat tulostettavissa myös ilman hintatietoa.

Ryhmänvetäjänä oma lippusi on ilmainen, kun ryhmän koko yhdessä esityksessä on yli 30 henkeä.

Avecina nautit alennusten lisäksi myös monista muista arvokkaista eduista: Saat ennakkotietoja ohjelmistostamme, ennakko-ostomahdollisuuksia, kutsuja tilaisuuksiin sekä henkilökohtaista palvelua. Aktiivisimmat palkitsemme pääsyllä seuraamaan oopperan ja baletin pääharjoituksia.

Avec-alennus

Saat alennuksen jo 10 hengen ryhmälle, kun kaikki ryhmän jäsenet ostavat perushintaiset liput hintaryhmistä A–D. Avec-etusi suuruuteen vaikuttavat lippujen lukumäärä sekä esityksen ajankohta. Avec-alennus myönnetään perushintaisesta lipusta.

Avec-alennus kaudelle 2023–2024

Ostaessasi 10–29 lippua ma–to esityksiin alennus on 8 % perushintaisen lipun hinnasta.

Ostaessasi 30–49 lippua ma–to esityksiin alennus on 13 % perushintaisen lipun hinnasta. Kun ryhmälle ostetaan vähintään 30 lippua, on 31. lippu maksuton.

Ostaessasi vähintään 50 lippua ma–to esityksiin alennus on 15 % perushintaisen lipun hinnasta.

Jos tulette viikonloppuna olevaan esitykseen (pe–la) alennus on kaikille yli 10 hengen ryhmille 8 % perushintaisen lipun hinnasta.

Lisätietoa palvelumaksusta ja toimitusmaksuista löydät täältä.

Lippujen lunastaminen

Lunastusajasta voimme neuvotella erikseen.

Avec-ehdot

Päivitämme Avec-rekisteriä jatkuvasti. Pysyt rekisterissä, kun ostosi ovat olleet koko näytäntövuoden aikana yhteensä vähintään 30 ryhmälippua kolmeen eri esityspäivään tai vähintään 40 ryhmälippua kahteen eri esityspäivään. Voit liittyä avec-rekisteriin laittamalla sähköpostia osoitteeseen avec[at]opera.fi.

Lisätietoja avec-verkostosta, siihen liittymisestä ja avec-etujen hyödyntämisestä: avec[at]opera.fi

Liput ja tiedustelut – henkilökohtaista palvelua

avec[at]opera.fi

Tarja Kahiala, asiakaspalvelutyöntekijä
p. (09) 4030 2326

Ryhmämyynti
p. (09) 4030 2210 ma-pe 10–17

Muistathan mainita olevasi Avec.