Skip to content

Oopperatalo on suljettu remontin vuoksi 1.5.–31.8.2023

olemme remonttitauolla kesän yli

30-vuotiasta Oopperataloa huolletaan remontilla. Remontin vuoksi talo on suljettu 1.5.–31.8. Päänäyttämöllä uudistetaan näyttämömekaniikan ohjausjärjestelmää, ja aula- ja lämpiötiloissa tehdään talotekniikan peruskorjauksia sekä maalaustöitä.

Asiakaspalvelumme on remontin ajan suljettu, mutta ei hätää! Saat palvelua tuttuun tapaan puhelimitse, chatissa ja ympäri vuorokauden aukiolevassa verkkokaupassamme. Halutessasi voit ostaa lippuja myös Helsingin, Espoon, Vantaan, Turun ja Tampereen Stockmann-tavaratalojen palvelupisteillä ilman varausmaksuja. Oopperatalon asiakaspalvelupiste palvelee jälleen 4.9. klo 12 alkaen.

Tarkista tästä Stockmannin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat. Huomaathan, että Stockmann perii myyntipisteissään palvelumaksua 1,5e/lippu, lahjakortista 1,5e/lahjakortti ja kausikortista 1,5e/kausikortti.

asiakaspalvelun aukioloajat ja yhteystiedot

Asiakaspalvelupiste ja Oopperashop

ma 12–16
ti–pe 16–19
lauantaisin ja pyhäpäivinä palvelupiste avautuu 2 tuntia ennen esitystä ja sulkeutuu esityksen alkaessa.

Oopperatalo
Helsinginkatu 58, 00260 Helsinki

Voit ostaa asiakaspalvelupisteeltä sekä liput että tarjoilut. Sisäänkäynti Töölönlahden puolelta Oopperankujalta.

Esityspäivinä Oopperashop on avoinna 1. väliajan loppuun saakka. Jos esityksessä ei ole väliaikaa, kauppa sulkeutuu esityksen alkaessa.

Puhelinpalvelu (liput ja tarjoilutilaukset)

(09) 4030 2211 (pvm/mpm)
ma–pe 10–17

Huomioithan, että emme ota vastaan lippujen tai tarjoilutilausten varauksia puhelimitse, vaan tilaus veloitetaan puhelun yhteydessä. Puheluja ei tallenneta.

Kausikortit, ryhmät ja esteettömät paikat

(09) 4030 2210 (pvm/mpm)
ma–pe 10–17
liput[at]opera.fi

Tarjoilutilaukset

(09) 4030 2213 (pvm/mpm)
ma–pe 10–17

Puhelimitse tarjoilutilaukset ma–pe oleviin esityksiin voi tehdä vielä samana päivänä klo 11.30 mennessä. Lauantaiesityksiin puhelintilaukset tulee tehdä perjantaina klo 16 mennessä.

Huomioithan, että emme ota vastaan tarjoilutilausten varauksia puhelimitse, vaan tilaus veloitetaan puhelun yhteydessä. Puheluja ei tallenneta.

Tarjoilutilaukset ryhmille

Tarjoilut max. 20 hlön ryhmille voi ostaa Oopperatalon asiakaspalvelupisteestä ja puhelinpalvelusta sekä verkkokaupastamme.

Yli 20 hengen ryhmätilausten tiedustelut:

ravintola.oopperabaletti[at]restel.fi
(09) 4030 2235 (pvm/mpm)
ma–pe 10–17

Verkkokaupan tukipalvelu (ei lipunmyyntiä/varauksia, ei tarjoilutilauksia)

(09) 4030 2212 (pvm/mpm)
ma–pe 10–17

Huomioithan Mannerheimintien katutyöt

Mannerheimintien katutyö Kiasman ja Oopperan välillä aiheuttaa muutoksia liikenneyhteyksiin maaliskuusta 2023 alkaen. Raitiolinjat 4 ja 10 sekä osa Mannerheimintien bussilinjoista kulkee Arkadiankadun ja Runeberginkadun kautta, ja matka-aika kaikilla linjoilla pitenee muutamia minuutteja. Tarkistathan omat joukkoliikenneyhteytesi HSL:n reittioppaasta.

Ajoyhteydet Meilahden ja Sörnäisten suunnista Mäntymäenkentän pysäköintialueelle säilyvät ennallaan, mutta omalla autolla liikkuessa kannattaa varautua mahdollisiin ruuhkiin.

Huomioithan myös, että Mannerheimintien ylittävä suojatie Oopperatalon edustalta kohti Runeberginkatua (ravintola Carelian kulma) sulkeutuu viikolla 11. Lue lisää Manskun katutyöt -sivustolta.