Skip to content

Tervetuloa uudistuneeseen verkkopalveluumme!

Ensimmäinen versio uudistuneesta verkkopalvelustamme on julkaistu. Tule tutustumaan uusiin toiminnallisuuksiin. Palaute on myös tervetullutta, sillä kehitystyömme jatkuu.

Mikä muuttui?

Muutosten keskiössä ovat olleet tekninen kehitys sekä verkkopalvelun ja -kaupan käyttökokemuksen parantaminen. Sivuston ulkoasu ja rakenne saivat myös päivityksen.

Kun jatkossa kirjaudut asiakastilillesi, pääset myös seuraamaan Stage24-palvelun suoria lähetyksiä ja esitystallenteita. Huomaathan, että sinulla on jo asiakastili, jos olet asioinut verkkokaupassamme.

Jatkossa löydät kaikki palvelulliset sisällöt uudesta Kävijälle-osiosta. Lisää-kokonaisuuden alta löydät taas kaiken tiedon organisaatiosta, esiintyjistä, vastuullisuudesta yms.

Uutta palvelussa

Stage24

  • Kaikki taustoittava materiaali kuten videot, artikkelit ja äänitallenteet samassa paikassa
  • Suoratoistopalveluista tuttu tumma tila ja vaakatasossa selailtavat sisältökarusellit
  • Kirjautuminen mm. Oopperan ja Baletin omien suorien lähetysten ja tallenteiden katseluun sekä suosikkien tallentamiseen

Pikaosto

  • Uusi toiminnallisuus sinulle, joka tiedät mitä etsit.
  • Aakkosjärjestyksessä listattuna kaikki myynnissä olevat esitykset
  • Nopein väylä ostamiseen: voit suunnata suoraan kassalle kulkematta esimerkiksi ohjelmistosivujen kautta.
  • Varmista itsellesi haluamasi liput ja tutustu sen jälkeen rauhassa sisältöön.

Mobiilisovellus

Opera&Ballet-mobiilisovellus on päivitetty verkkopalvelun uudistetun ulkoasun mukaiseksi, ja lippujen ostamista nopeuttaa myös sovelluksessa uusi Pikaosto-toiminto. Sovelluksen käyttäjiä palvelee jatkossa entistä monipuolisempi ja runsaampi Stage24-palvelu.

Uudistettu sovellus on ladattavissa sovelluskaupoista tiistaina 28.3. Seuraathan sovellukseen saapuvia ohjeita.

Etkö löydä etsimääsi?

Tavoitteenamme on, että sivusto näyttää ja tuntuu tutulta, mutta palvelee entistä saumattomammin. Jollet kuitenkaan löydä etsimääsi tai haluat jättää meille uudistukseen liittyen muuta palautetta, tee se oheisella lomakkeella.

Jatkamme kehitystyötä edelleen, joten kaikki palaute on erittäin tervetullutta.