Siirry sisältöön

Alennukset jo 10 hengen porukalle

Tiestikö, että Oopperaan ja Balettiin voi tulla isommallakin porukalla? Esitys on mainio tapa viettää yhteistä aikaa kavereiden, sukulaisten tai vaikka työporukan kesken.

Oopperan ja Baletin ryhmäalennukset ovat voimassa teoskohtaisesti maanantaista torstaihin rajatuilla paikoilla. Alennus on 10–29 henkilön ryhmille 5%/lippu ja vähintään 30 henkilön ryhmille 10%/lippu. Verkkokaupastamme voit toistaiseksi hankkia maksimissaan 20 lippua samaan esitykseen. Jos ryhmän koko on 30 henkeä tai enemmän, onnistuu lippujen varaaminen soittamalla Oopperan ja Baletin ryhmämyyntiin p. 09 4030 2210.

Ryhmälippujen tiedustelut ja varaukset
(09) 4030 2210 ma–pe 9–16
liput[at]opera.fi

Tilaa tarjoilut ryhmälle

Macaron-leivoksia

Tarjoilut täydentävät elämyksen

Oopperaravintolan monipuolisesta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Voitte nauttia tarjoiluista joko ennen esitystä tai väliajalla.

Verkkopalvelustamme voit ostaa tarjoilut etukäteen max. 20 hengen ryhmälle. Sitä suuremmissa ryhmissä otathan yhteyttä Oopperaravintoloiden myyntipalveluun: (09) 4030 2235 tai oopperamyynti[at]kanresta.fi

Varaa kiertokäynti ryhmälle

Asiakkaita kiertokäynnillä

Kierros kulisseissa ennen esitystä

Opastetulla kierroksella pääsette kurkistamaan, miten paljon erilaista osaamista kätkeytyy onnistuneen esityksen taakse. Tunnin kierros arkisin maksaa 95 euroa (ryhmän koko enintään 25 henkilöä), opiskelija- ja koululaisryhmät hinnoitellaan erikseen. Tarjoamme opastuksia sopimuksen mukaan ryhmille myös muilla kielillä.

Kysy lisää:
kiertokaynnit[at]opera.fi tai (09) 4030 2210 ma–pe klo 9–16

Avecit palkitaan aina

Asiakas

Oopperan ja Baletin Avec

Oopperan ja Baletin Avec on kaikkein aktiivisimmille ryhmänvetäjille tarkoitettu sisäpiiri. Tarjoamme avec-ryhmänvetäjille runsaampia etuja ja henkilökohtaista palvelua.