Skip to content

varaa liput ryhmälle

Liput yrityksille ja ryhmille

Esityksiimme on helppo tulla isommallakin porukalla. Täältä löydät tietoa siitä, miten ja mistä ostat liput ja tarjoilut yritykselle ja ryhmälle.

Ryhmäalennus jo 10 hengen porukalle

Oopperan ja Baletin ryhmäalennukset ovat voimassa teoskohtaisesti maanantaista torstaihin rajatuilla paikoilla. Alennus 10–29 henkilön ryhmille 7 prosenttia/lippu ja vähintään 30 henkilön ryhmille 12 prosenttia/lippu. Lue lisää ryhmäalennuksista myyntiehdoistamme. Ostat ryhmäliput olemalla yhteydessä Oopperan ja Baletin ryhmämyyntiin.

Tilaa tarjoilut ryhmälle

näin jaat liput ryhmällesi

Lippujen jakaminen ryhmällesi onnistuu helposti ja vaivattomasti Opera&Ballet-mobiilisovelluksen avulla, mikäli olet kirjautunut sivuillemme henkilöasiakkaana. Voit lähettää liput jokaiselle ryhmän jäsenelle kätevästi suoraan sähköpostiin.

Tutustu Opera&Ballet-mobiilisovellukseemme ja lataa sovellus Apple Storesta tai Google Playsta. Mikäli haluat jakaa liput paikan päällä Oopperatalossa, suosittelemme, että sovitte tapaamispaikaksi Töölönlahden puoleisen aulan.

Oopperan ja Baletin avec

ryhmien ennakkovaraukset kaudelle 2023–2024

Voit tehdä lippuvarauksia ryhmällesi ennakkoon täyttämällä oheisen lomakkeen. Ennakkovaraukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Veloitamme toteutuneesta varauksesta ennakkovarausmaksun (10 €).

Ryhmäalennukset ovat voimassa maanantaista torstaihin permannolla ja 1. parvella. Tutustu myyntiehtoihimme.

Ryhmämyynnin lomake

  • Kirjoita tähän esityksen nimi, johon haluat varata lippuja ryhmällesi.
  • Voit halutessasi antaa myös vaihtoehtoisia esityspäiviä.
  • Huomioithan, että ryhmän vähimmäiskoko on 10 henkilöä.
  • Kerro meille, mistä hintaryhmästä ensisijaisesti tahdot valita liput. Voit halutessasi valita myös useamman hintaryhmän.
  • Kerrothan meille, mikäli ryhmälläsi on erityistarpeita (esim. esteettömät paikat, pyörätuolipaikat) tai mikäli haluat lippuja useammasta hintaryhmästä.
  • Valitse maksutapa.
  • Valitse lippujen toimitustapa.
  • Uutiskirjetilaajana saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. tarjouksista, kauden uutuuksista sekä Stage24-palvelun suorista lähetyksistä. Uutiskirjeemme voi sisältää tarjouksia myös yhteistyökumppaneiltamme. Uutiskirje lähetetään noin kerran viikossa.