Skip to content

So You Think You Can Muuv?

Kesto
1 t 30 min
Missä
Vierailunäyttämö
Genre
Lapsille

Street-tanssia ja balettia ammattilaisten kanssa

Vauhdikkaat So You Think You Can Muuv? -työpajat innostavat 5.-9.-luokkalaisia tanssimaan ja luomaan omia koreografioita ammattitanssijoiden kanssa.

Klassista balettia ja street-lajeja yhdistävästä esityksestä ja pienryhmätyöskentelystä muodostuva kokonaisuus tuo tanssin luontevaksi osaksi koulupäivää.

So You Think You Can Muuv? -työpajoja järjestetään syksyllä 2023 pääkaupunkiseudun kouluissa. Kaikkiin mukaan valittuihin kouluihin on oltu yhteydessä. Seuraavan kerran työpajoja järjestetään syksyllä 2024.

katso traileri

Ota Muuv-koreografia haltuun videolta

Koko Suomi liikkeelle

Nuoret tarvitsevat motivaatiota liikkuakseen. Jotta motivaatio voi syntyä, tarvitaan inspiraatio. So You Think You Can Muuv? -tanssityöpajat toimivat nuorten inspiraationa. Ammattitanssijat näyttävät esimerkillään kuinka hauskaa ja helppoa liikkuminen voi olla. Tanssiesitys ja kannustava ote nuorten omaan liikkumiseen ovat työpajan lähtökohdat. Kaikki liike on tanssia, ja kaikilla on lupa liikkua. Jokaisen idea on arvokas.

So You Think You Can Muuv? -tanssityöpajat tukevat koululaisten omaehtoista ja ennakkoluulotonta liikkumista.

Tanssityöpajamme tukee oppilaiden hyvinvointia, fyysistä, sosiaalista ja psyykkistä toimintakykyä sekä myönteistä suhtautumista omaan kehoon.

Tanssityöpajassamme oppilaille syntyvä usein hyvin positiivinen kokemus

on tärkeä liikunnallisen elämäntavan tukemisessa tai synnyttämisessä. Jokainen oppilas voi toteuttaa itseään ja liikkeitä oman lähtötasonsa, taitotasonsa sekä halunsa mukaisesti.

So You Think You Can Muuv? -tanssityöpajoja on toteutettu vuodesta 2014 lähtien. Tanssityöpaja perustuu koreografi Ville Valkosen konseptiin ja koreografiaan. Työpajoja on toteutettu sadoissa kouluissa ympäri Suomen.

työpajat kouluille

So You Think You Can Muuv? -työpajat on suunnattu koululuokille 5.–9. Työpajoja järjestetään pääkaupunkiseudulla ja vaihtelevasti muilla paikkakunnilla. Työpaja kestää n. 1 t 15 min. Työpaja järjestetään koulun liikuntasalissa ja se alkaa yleensä klo 9. Työpajan alussa on tanssiesitys (10 min), jota katsomaan ovat tervetulleita kaikki koulun oppilaat ja henkilökunta.

Aikaisemmasta tiedosta poiketen So You Think You Can Muuv? -työpajoja järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2024. Ilmoittautuminen työpajoihin alkaa huhtikuussa.

Mukaan pääsevät koulut valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sellaiset koulut, alueet ja kaupungit, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet työpajaan, ovat etusijalla.

Lisätietoja antaa Sonja Lipponen, sonja.lipponen[at]opera.fi, p. 050 430 8093.

galleria

Työryhmä

Esitykset toteuttavat yhteistyössä Suomen kansallisbaletti ja Ballet Finland.

KOREOGRAFIA Ville Valkonen

TYÖPAJAN ESITYKSEN KOREOGRAFIA Katerina Torp ja Tuomas Hyvönen