Skip to content

Angel Molinos

Veera Myllyniemi

esittely Veera Myllyniemi on valmistunut Etelä-Californian yliopiston Thornton School of Musicista Yehuda Giladin luokalta. Suomen kansallisoopperan orkesterissa hän on soittanut vuodesta 2016. Soittaa säännöllisesti myös muissa pääkaupunkiseudun orkestereissa sekä kamarikokoonpanoissa.

Eeva Mäenluoma

Tulevat esitykset

Okko Kivikataja

Tulevat esitykset

Tuulia Ylönen

esittely Tuulia Ylönen on opiskellut Sibelius-Akatemiassa ja Lontoossa sekä lukuisilla mestarikursseilla. Suomen kansallisoopperan orkesterissa hän on soittanut vuodesta 2005 ja työskennellyt sitä ennen Sinfonia Lahden klarinetin äänenjohtaja 2001–2005. Hän soittaa myös kamarimusiikkia ja vierailee eri orkestereissa sekä toimii Sibelius-Akatemiassa klarinetinsoiton tuntiopettajana. Ylönen nauttii mökkeilystä sekä hyvästä ruoasta ja viinistä.

Arto Vainio

esittely Arto Vainio on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta Kari Kriikun johdolla ja täydentänyt opintojaan mm. Karl Leisterin, Kalman Berkesin ja Charles Neidichin mestarikursseilla. Suomen kansallisoopperan orkesterissa hän on työskennellyt vuodesta 1990 ja soittanut aiemmin Lahden kaupunginorkesterissa (nyk. Sinfonia Lahti) sekä oopperatyönsä ohella yli 30 vuotta Vantaan Viihdeorkesterissa. Uran hienoimpana muistona Vainio mainitsee Wagnerin Tristan ja…

Patrik Stenström

esittely Patrik Stenström on opiskellut Sibelius-Akatemiassa tärkeimpinä opettajinaan Paavo Lampinen ja Kullervo Kojo. Myös Markku Korhosella on ollut tärkeä inspiroiva rooli. Suomen kansallisoopperan orkesterissa Stenström on soittanut vuodesta 1996. Sitä ennen hän oli Tampereen kaupunginorkesterin (nyk. Tampere Filharmonia) jäsen 1999–2001 ja viransijaisena Seinäjoen kaupunginorkesterissa 1993–1994. Lisäksi Stenström on avustanut etenkin pääkaupunkiseudun orkestereissa ja soittanut Zagros-ensemblessä,…

Niina Selin

esittely Niina Selin on opiskellut Sibelius-Akatemiassa Reijo Koskisen, Kullervo Kojon ja Charles Neidichin johdolla. Suomen kansallisoopperan orkesterissa hän on soittanut vuodesta 1995. Hän opettaa Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa ja musiikkileireillä. ”Peruslaiskana ihmisenä olen ylpeä säännöllisestä liikuntaharrastuksestani ja mm. siitä, että saan vuodessa luettua useammankin paksun kirjan tai saan neulepuseron ihan valmiiksi.”