Siirry sisältöön

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Tervetuloa takaisin Oopperaan ja Balettiin! Noudatamme koronapandemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa tarkasti viranomaisten turvallisuussuosituksia. Henkilökuntamme on koulutettu ohjeistusten mukaisesti.

Alkusyksyn esityksiin on toistaiseksi myynnissä vain puolet katsomopaikoista. Katsomon päivitetyn paikkakartan näet kunkin esityksen kohdalta verkkokaupastamme.

Edellytämme kasvomaskin käyttöä Oopperatalossa aikuisilta asiakkailtamme, joiden terveydentila sallii suojaimen käytön. Otathan oman kasvomaskisi mukaan tullessasi esitykseen. Saat tarvittaessa kasvomaskin henkilökunnaltamme. Kaikilla aulapalvelun työntekijöillämme on kasvomaski tai visiiri.

Tältä sivulta löydät tärkeät ja ajantasaiset käytännöt Oopperatalossa toimimiseen. Ohjeet ja rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi.

Kiitos, kun omaksut uudet käytännöt kanssamme. Näin Oopperan ja Baletin esityksistä voi nauttia turvallisesti tulevaisuudessakin.

3 tärkeintä turvaohjetta

Älä tule sairaana esitykseen

Voit perua liput ja tarjoilut jopa vielä 7 tuntia ennen esityksen alkua. Tarkista poikkeukset myyntiehdoista. Niiden arvo palautuu asiakastilillesi ja voit käyttää saldon vielä kevään 2022 esityksiin tai tarjoiluihin.

Lue lippujen peruutuksesta

Huolehdi hygieniasta

Käytä kasvomaskia. Käsien desinfiointiainetta on saatavilla kaikkien naulakoiden yhteydessä. Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Vältä kättelyä tai halaamista.

Muista turvavälit myös jonoissa

Pidä 1–2 metrin etäisyys kanssakatsojiin myös jonotustilanteissa. Seuraa opasteita ja vältä lähikontaktia. Saavuthan esitykseen ja katsomoon hyvissä ajoin. Noudata henkilökunnan ohjeita myös poistuessasi salista esityksen päätyttyä, niin vältät ruuhkat.

Muistilista esitykseen tulijalle

Saavu ajoissa ja ota lippusi esiin jo ulko-ovella.

Käytä kasvomaskia viranomaissuositusten mukaisesti koko Oopperatalossa asioimisen ajan.

Käsiohjelmia on myynnissä vain asiakaspalvelupisteissä Töölönlahden ja Mannerheimintien aulassa.

Suosi ostoksissa korttimaksua.

Mene katsomoon paikallesi hyvissä ajoin, niin vältät ruuhkat.

Kun esitys päättyy, seuraa henkilökunnan ohjeita salista poistumiseen.

Henkilökuntamme opastaa sinua aina tarvittaessa. Seuraamme myös turvavälien toteutumista.

Siivousta on tehostettu. Kosketuspintoja puhdistetaan myös esityksen aikana.

Katso video: Turvallisuus ennen kaikkea