Siirry sisältöön

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Tervetuloa takaisin Oopperaan ja Balettiin! Noudatamme tarkasti koronapandemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa viranomaisten turvallisuussuosituksia. Henkilökuntamme on koulutettu ohjeistusten mukaisesti.

Alkusyksyn 2020 esityksiin on myynnissä vain puolet katsomopaikoista, jotta varmistamme metrin turvavälit kaikille katsojille. Joka toinen paikka on tyhjä, mutta samassa seurueessa esitykseen tulevat voivat istua halutessaan vierekkäin. Katsomon päivitetyn paikkakartan näet kunkin esityksen kohdalta verkkokaupastamme lippuja ostaessasi.

Tältä sivulta löydät tärkeät ja ajantasaiset käytännöt Oopperatalossa toimimiseen. Ohjeet ja rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi.

Kiitos, kun omaksut uudet käytännöt kanssamme. Näin Oopperan ja Baletin esityksistä voi nauttia turvallisesti tulevaisuudessakin.

3 tärkeintä turvaohjetta

Älä tule sairaana esitykseen

Voit perua liput ja tarjoilut vielä 7 tuntia ennen esityksen alkua. Niiden arvo palautuu asiakastilillesi ja voit käyttää saldon myöhempiin esityksiin kevään 2022 loppuun asti.

Lue lippujen peruutuksesta

Huolehdi hygieniasta

Käsien desinfiointiainetta on saatavilla kaikkien naulakoiden yhteydessä. Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Vältä kättelyä tai halaamista. Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä.

Muista turvavälit myös jonoissa

Pidä 1–2 metrin etäisyys kanssakatsojiin myös jonotustilanteissa. Seuraa opasteita ja vältä lähikontaktia. Saavuthan esitykseen ja katsomoon hyvissä ajoin. Noudata henkilökunnan ohjeita myös poistuessasi salista esityksen päätyttyä, niin vältät ruuhkat.

Muistilista esitykseen tulijalle

Saavu ajoissa ja ota lippusi esiin jo ulko-ovella.

Kannustamme kasvomaskien käyttöön viranomaissuositusten mukaisesti. Varaa mukaasi oma kasvomaski tai osta kertakäyttöisiä Oopperashopista hintaan 1 €/kpl.

Käsiohjelmia on myynnissä vain asiakaspalvelupisteissä Töölönlahden ja Mannerheimintien aulassa.

Suosi ostoksissa korttimaksua.

Mene katsomoon paikallesi hyvissä ajoin, niin vältät ruuhkat.

Kun esitys päättyy, seuraa henkilökunnan ohjeita salista poistumiseen.

Henkilökuntamme opastaa sinua aina tarvittaessa. Seuraamme myös turvavälien toteutumista.

Siivousta on tehostettu. Kosketuspintoja puhdistetaan myös esityksen aikana.