Skip to content

Miniopera Askungen

Längd
30 min, Ingen paus
När
10.9.2024 – 10.12.2024
Var
Balkongfoajén
Genre
För barn
Priser
10 €
Språk
Ingen textning
Åldersrekommendation
över 2 år

Gladlynta miniopera

Systrarna går på bal för att vinna prinsens gunst, men Askungen lämnas hemma för att dammsuga – styvmodern hoppas nämligen att prinsen ska komma hem till dem på efterfest. Lyckligtvis trollar en trollflöjt fram en vacker balklänning till Askungen, och snart får festfolket förundra sig över den hemlighetsfulla skönheten som dansar i skor av glas.

Den bekanta historien om Askungen kan nu upplevas till sprudlande toner av Rossini i form av en livlig och aktuell halvtimmesopera. Askungen framförs av två anpassningsbara sångare, två skådespelande musikanter och uttrycksfulla dockfigurer. Den här gladlynta minioperan lämpar sig för alla över två år.

MINIOPEROR FÖR DAGISGRUPPER

Anmälning till föreställningar hösten 2024 börjar 8.8 kl. 9.

Inom ramen för vårt samarbete med kommunerna i huvudstadsregionen bereder vi dagisgrupper en möjlighet att delta gratis i minioperor. Dagisgrupper utanför huvudstadsregionen kan också föranmäla. Grupper måste anmäla sig till föreställningar i förväg. Schemat för anmälan publiceras på denna sida. Deltagarna väljs i den ordning som anmälan kommer oss till handa med företräde för dem som besöker oss för första gången.

Föreställningar börjar kl. 10, 11 och 14. Se alla möjliga föreställningsdatum på anmälningsformuläret.

galleri

konstnärligt team

Regi
Juhani Koivisto
Scenografi
Anna Kontek
Kostymer
Anna Kontek

i rollerna

Uppträdare meddelas senare.

Uppträdare meddelas senare.

biljetter och föreställningar

Vänligen observera att alla personer i alla åldrar som kommer till föreställningen måste ha en egen biljett.