Skip to content

Reservera biljetter för din grupp

Biljetter för företag och grupper

Det går bra att komma till våra föreställningar med ett större sällskap. Här finns information om hur och var du köper biljetter och servering för företag och grupper.

Grupprabatt från 10 personer

Operans och Balettens grupprabatter gäller för specifika verk från måndag till torsdag på ett begränsat antal platser. Rabatten för grupper på 10–29 personer är 7 procent/biljett och för grupper på minst 30 personer 12 procent/biljett. Läs mer om grupprabatterna i våra försäljningsvillkor. Kontakta Operans och Balettens gruppförsäljning för at köpa biljetter till grupper.

Dela biljetterna till din grupp

Du kan snabbt och smidigt dela ut biljetterna till din grupp med mobilappen Opera&Ballet om du är inloggad på vår webbplats som personkund. Du kan enkelt skicka biljetterna direkt till alla i gruppen med e-post. Läs mer om vår mobilapp och ladda ner den från Apple Store eller Google Play. Om du vill dela ut biljetterna på plats i Operahuset, rekommenderar vi att ni avtalar att träffas i aulan mot Tölöviken.

Förhandsbokning för grupper spelåret 2023–2024

Du kan boka biljetter på förhand för din grupp genom att fylla i formuläret här (på finska). Förhandsbokningarna behandlas i den ordning de lämnas in. För genomförd bokning tar vi en förhandsbokningsavgift (10 €).

Grupprabatterna gäller från måndag till torsdag på parkett och 1:a balkong. Läs våra försäljningsvillkor.

se också