Skip to content

Yleisötyö

Maksuttomat tapahtumat

Oopperasta ja Baletista voi nauttia myös ilman, että ostaa lippuja esitykseen. Lue lisää maksuttomista tapahtumistamme tällä sivulla.

maksutonta kulttuuria monen ikäisille

Suositut Oopperan teetanssit järjestetään useimmiten kuukauden ensimmäisenä tai toisena keskiviikkona Oopperatalon päälämpiössä. Tarkista teetanssien ajankohdat täältä. Musiikista vastaavat vaihtuvat kokoonpanot ja solistit. Teetansseja voi seurata myös suorina verkkolähetyksenä Stage24-palvelussamme.

Musiikkia lämpiössä -konserttisarjassa kuullaan musiikin helmiä Kansallisoopperan orkesterin muusikkojen tai oopperalaulajien esittäminä. Konsertit järjestetään lauantai-iltapäivisin. Konserttien ohjelmat ja esiintyjät julkaistaan konserttiviikolla konserttien omalla sivulla.

Oopperan ja Baletin avoimien ovien päivä tarjoaa monenlaista nähtävää, kuultavaa ja koettavaa sekä aikuisille että lapsille.

Street & ballet moves @oopperabaletti -tapahtumassa kansainvälisenä tanssin päivänä 29.4. Oopperatalon ovet ovat auki kaikille katutanssista ja baletista kiinnostuneille.