Siirry sisältöön

Lahjoja ja kotiinviemisiä

Fanikauppa palvelee

Ooppera- ja balettiaiheiset tuliaiset ja muistoesineet löydät Oopperatalon Alfonsin aulasta (Töölönlahden sisäänkäynnin puoleinen aula). Oopperashop on auki tiistaista perjantaihin klo 12–19, lauantaisin klo 12–18 sekä aina esitysten yhteydessä. Tervetuloa ostoksille.

Kausituotteena Ulla-Lena Lundbergin Jää

Odotetun Jää-oopperan myötä Oopperashopissa on keväällä 2019 myynnissä pieni erä Ulla-Lena Lundbergin Jää-romaaneja. Pokkareita on saatavilla suomeksi 10 euron hintaan.
Jään esitysiltoina pokkareita on myynnissä myös päälämpiössä kiertelevillä myyjillä.

Postikortit

Aina on hyvä hetki muistaa ystävää postikortilla – tai kerryttää omaa korttikokoelmaa. Oopperashopin kokoelmasta löytyy kuvia ohjelmistossa olevista teoksista sekä kortteja eri aikakausilta.

Nimikkotuotteet

Oopperashopista löydät kiinnostavan valikoiman ooppera- ja balettiaiheisia tuotteita, joita et muualta saa. Esimerkiksi baletin muistipeli vie pelaajat viime aikojen suosituimpien balettien maailmaan. Myymälästä saat myös ooppera- tai balettifanin ylle sopivia t-paitoja. Valikoima vaihtelee kausittain.

Tutuja ja tossuja

Todellinen fani hankkii itselleen Oopperan puvustossa valmistetun pikkututun, tanssijoiden nimikirjoituksilla varustetut balettitossut tai Oopperan vanhoista mainoskankaista valmistetun uniikkikassin. Valikoima vaihtelee saatavuuden mukaan.

Kirjat ja käsiohjelmat

Käsiohjelman hankkimista ei tarvitse jättää esitysillan varaan. Oopperashopista sellaisen voi hankkia koska tahansa. Myymälästä löytyy myös ooppera- ja balettiaiheisia kirjoja. Suosittelemme erityisesti Oopperan 100-vuotisjuhlajulkaisua ja nuorille balettifaneille suunnattua ihanaa Baletin tähti -kirjaa.

Ääntä ja videota

Oopperashopissa on laaja valikoima DVD- ja CD-taltiointeja maailmalta. Mukana on myös viime vuosina julkaistuja suomalaisia ooppera-aiheisia tallenteita.