Siirry sisältöön

Lahjoja ja kotiinviemisiä

Tervetuloa uudistettuun fanikauppaan

Ooppera- ja balettiaiheiset tuliaiset ja muistoesineet löydät Oopperatalon Alfonsin aulasta, Töölönlahden sisäänkäynnin puolelta. Valikoimassa on houkuttelevia uutuustuotteita.

Esityskatkon vuoksi Oopperashop on suljettu 28.2. saakka. Katso Oopperatalon ajantasaiset aukioloajat täältä.

Kasvomaskeja ja muita tarpeita

Koronapandemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa edellytämme kasvomaskin käyttöä Oopperatalossa.

Pukusuunnittelija Erika Turunen suunnitteli meille kolme tyyliltään erilaista kangasmaskia. Sonnustaudu juhlakauden esityksiin tyylistä tinkimättä ja osta maski Oopperashopista hintaan 12 € / kpl. Shopista löydät myös apua, jos vaikkapa sukkahousut hajoavat matkalla tai sade yllättää esityksen jälkeen.

Kausittain vaihtuvia nimikkotuotteita

Oopperashopista löydät kiinnostavan valikoiman ooppera- ja balettiaiheisia tuotteita, joita et muualta saa. Valikoima vaihtelee kausittain. Odotetun Ring-oopperasarjan myötä Oopperashopissa on myynnissä erä Ring-logolla varustettuja tyylikkäitä t-paitoja ja kangaskasseja.

Postikortit

Aina on hyvä hetki muistaa ystävää postikortilla – tai kerryttää omaa korttikokoelmaa. Oopperashopin kokoelmasta löytyy kuvia ohjelmistossa olevista teoksista sekä kortteja eri aikakausilta.

Tutuja ja tossuja

Todellinen fani hankkii itselleen Oopperan ja Baletin puvustossa valmistetun pikkututun, tanssijoiden nimikirjoituksilla varustetut balettitossut tai Oopperan vanhoista mainoskankaista valmistetun uniikkikassin. Valikoima vaihtelee saatavuuden mukaan.

Kirjat ja käsiohjelmat

Käsiohjelman hankkimista ei tarvitse jättää esitysillan varaan. Oopperashopista sellaisen voi hankkia koska tahansa. Myymälästä löytyy myös pieni valikoima ooppera- ja balettiaiheisia kirjoja. Suosittelemme erityisesti Oopperan 100-vuotisjuhlajulkaisua ja nuorille balettifaneille suunnattua ihanaa Baletin tähti -kirjaa.

Ääntä ja videota

Oopperashopissa on tosifanille keräilyerä DVD- ja CD-taltiointeja maailmalta. Mukana on myös viime vuosina julkaistuja suomalaisia ooppera-aiheisia tallenteita. Toimi nopeasti, jäljellä on enää muutamia kappaleita.

Anna lahjaksi elämys

Balettitanssija päälämpiössä

Lahjakortti Oopperaan ja Balettiin

Täydellinen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea.

Lahjakortti on voimassa 24 kk ostopäivästä.